Usta tiyatrocu Hikmet Karagöz'e hüzünlü veda!

Yıllar önce yayınlanan Bizimkiler dizisinde Abbas karakterini oynayan usta oyuncu Hikmet Karagöz hayatını kaybetti. Sanatçının cenazesine yalnızca sayılı kişi katıldı.

Hayatını kaybeden usta oyuncu Hikmet Karagöz, ikindi namazının ardından Zeytinburnu Yeni Kozlu Mezarlığı'na defnedildi. Karagöz'ün ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına, pandemi nedeniyle sadece kızı Zeynep Karagöz ve birkaç yakını katıldı.

Sosyal medya hesabından ressam, tiyatro, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Hikmet Karagöz'ün vefatını duyuran kızı Zeynep Karagöz, "Babişkom, Hikmet Karagöz bugün son yolculuğuna çıktı... Bu kez dönüşü yok; ardından tebessümler, kadehler ve anılar, sohbetler yakışır. Korona nedeniyle cenaze töreni olması mümkün gözükmüyor. Hatırına şerefe" ifadelerini kullandı.

"CANIMDAN BİR CAN DÜŞTÜ TOPRAĞA"

Oyuncu Orhan Aydın da yakın arkadaşının vefatının ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: "Canımdan bir can düştü toprağa. 42 yıllık dostluk, yoldaşlık, şen-şakrak-sevinç ve umut dolu bir hayat bitti. Seni asla unutmayacağım asla..."

Nebahat Çehre, hayatını kaybeden sağlık çalışanları için podyuma çıkacak

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre, hayatını kaybeden sağlık çalışanları için podyuma çıkacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

alpinnn 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin