Usta sanatçı İbrahim Tatlıses gelini Şefkatli'ye altın kemer taktı! Kemerin fiyatı şoke etti

Pandemi nedeniyle düğünlerini daha önce iki kez erteleyen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. İstinye'de görüntülenen ünlü çift bazı kıyafetleri ortak kullandıkları dikkatlerden kaçmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, üç yıldır birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile aile arasında sade bir törenle nişanlanmıştı. Pandemi yüzünden düğünlerini iki kez ertelemek zorunda kalan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğünler dün Raffles Otel’de gerçekleşti.

 

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Yasemin Şefkatli VE İdo Tatlıses, İstinye'de alışveriş yaparken görüntülendi. Tek başına mağazaları dolaşan Şefkatli'nin giydiği krem rengi trençkot akıllara eşini getirdi. İdo, evleneceği gün Şefkatli'yi evinden almaya giderken aynı trençkotu giymişti. Çiftin, belli başlı kıyafetleri ortak olarak kullandığı ortaya çıktı.

yasemin şefkatli ve ido tatlıses

yasemin şefkatli ve ido tatlıses

Yasemin Şefkatli, düğünden kareler paylaşmaya doymuyor. Şefkatli, en son kayınpederi İbrahim Tatlıses ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

KAYINPEDERİNİ PAYLAŞTI

Sık sık düğünden kareler ve vidolar paylaşan Şefkatli, ilk kez altın kemerli fotoğrafını yayınladı.  İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye düğün hediyesi olarak servet değerinde altın kemer taktığı öğrenildi. Ünlü türkücünün gelinine taktığı altın kemerin kalınlığı dikkat çekti. Şefkatli'nin altın kemerinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu. İddialara göre İbrahim Tatlıses'in taktığı altın kemerin fiyatı 450 bin TL.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Düğün için hiçbir masraftan kaçınmayan İbrahim Tatlıses'in servet değerinde harcama yaptığı söyleniyordu.

550 kişinin katıldığı rüya gibi bir düğünle evlenen çift, şu sıralar balayı yerine ev yerleştirmeyi tercih etti. Şefkatli yeni evinden fotoğrafları paylaştı. 

yasemin ve ido çiftinin evi

yasemin ve ido çiftinin evi

Şefkatli, evin holüne büyük bir tablo astı. Son halini de sosyal medya hesabından paylaştı. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikahta Necdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

ido tatlıses evlendi

ido tatlıses evlendi

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, nikah öncesi İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, Ayşegül Şarlı ve Sinan Şefkatli yer aldığı aile pozunu verdi. Yasemin Şefkatli, Özgür Masur imzalı bir gelinlik giydi. İdo Tatlıses’in damatlığını ise Faruk Saraç hazırladı.

550 kişinin katıldığı düğüne birbirinden ünlü isimler katıldı.

İdo Tatlıses davul zurna eşliğinde müstakbel eşinin evine gitti. 'Kız evi naz evi' diyen Şefkatli'nin arkadaşları İdo Tatlıses'ten para istedi. Mutlu çift daha sonra davul zurna eşliğinde evin kapısına indi. Karşılıklı göbek atan sevgililerin o anları kameralara yansıdı.

ibrahim tatlıses idonun düğünü

ibrahim tatlıses idonun düğünü

İdo’nun annesi Derya Tuna, önceki gün İstinyePark’da objektiflere takıldı. Oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin düğünü öncesi görüntülenen Tuna “Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?” sorusuna gülümseyerek, “Arkadaşlar şafak bir, yarın düğünümüz var. Gerçekten çok heyecanlıyım, son eksiklerimi tamamlamaya geldim” dedi.

Çiftin düğününe, 500 kişi şahitlik edecekmiş. Bu arada İbrahim Tatlıses'in, oğlu ve müstakbel gelininin bu mutlu günü için hiçbir masraftan kaçınmadığı konuşuluyor.

ido tatlıses yasemin şefkatli

ido tatlıses yasemin şefkatli

Aile arasında gerçekleştirilen törene İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ve Yasemin Şefkatli'nin ailesi katıldı. Doğru zamanı beklediklerini söyleyen Yasemin Şefkatli, "Bizim için her şey hazır. Herkesin keyifle gelebileceği bir şekilde olsun istiyorum" diyerek bekleyeceklerini belirtmişti.

ido tatlıses yasemin şefkatli

ido tatlıses yasemin şefkatli

Yasemin Şefkatli, 'Mayıs sonu evleniyoruz. Şahitler aile büyüklerimiz. Bir otelde 50 kişilik tören olacak. Gelinliğim hazır' dedi.

NE OLMUŞTU?

İdo Tatlıses "Öncelikle kameralar önünde Yasemin'e teşekkür etmek istiyorum. Çünkü en çok korktuğum olay tuzlu kahveydi ama o ballı kahve yaptı" dedi. 28 yaşındaki şarkıcı, "Düğün konusuna gelirsek ülkemizdeki corona olaylarının bir an önce geçmesini bekliyoruz. Çünkü düğünsüz damat olmaz" diyerek, muhabirlere cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan bir törenle nişanlana sanatçı İbrahim Talıses'in oğlu İdo ve Yasemin çifti hiç ara vermeden düğün tarihlerini açıkladı. 20 Aralık'ta hayatlarını birleştirecek olan çiftin düğün mekanları olarak seçtikleri yer Haliç Kongre Merkezi oldu.

Görkemli bir düğün yapmaya karar veren çiftin pandemi yüzünden kapasiteyi yarıya düşürseler bile en az bin kişi mutluluklarına şahitlik edecek diye planlanıyor.

Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde, Volkan Akkaş ile Nisan 2008'de, fuar ve kongrelere ev sahipliği yapan Hilton Convention Center'da evlenmişti.

Mekan olarak Haliç Kongre Merkezi'ni seçen İbrahim Tatlıses'in oğlunun düğünü, kızının düğününden daha kalabalık ve daha görkemli olacak.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Alişan TRT ile anlaştı

İLİŞKİLİ HABER

Bir süredir ekranlardan uzak olan Alişan TRT ile anlaştı
Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan dizilerle ilgili çarpıcı açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan dizilerle ilgili çarpıcı açıklama
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

abdullah ünal 2 yıl önce

erkeklerin yüzü elleri ve ayaykları acık, bayanların göbek ile dizleri arası ....

Toplam 1 beğeni

Yatırım Hesap 2 yıl önce

ilk fırsatta boşanırlar

Toplam 1 beğeni

osman 2 yıl önce

para bunları bile adam ediyor işte

Toplam 2 beğeni

bencil hayatlari 2 yıl önce

insan oglu boş bir kavanoz misalidir,bunlarda onun gibi işde,evinin resmini koymus ,banane evinden orasi insanin ozelidir, hic isim olmaz insanlarin evinin resimleriyle boyle seylere sadece guluyorum ,cok ayip cok gorgusuzler,

Toplam 1 beğeni

temel 2 yıl önce

seneye zor gider bence sahte insanlar ve sahte evlliklik gibi

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun