Ayasofya'nın kedisi Gli veterinerde: İyi dileklerinizi bekliyor!

Ayasofya'da doğup büyüyen, Ayasofya'nın sembolü olan ve ziyaretçilerin ilgi odağı olan sembol kedi Gli'nin sağlık durumunun kötüye gittiği öğrenildi.

Ayasofya'nın sembolü hâline gelen 16 yaşındaki Kedi Gli'nin sağlık durumunun iyi olmadığı açıklandı. Independent'ın haberine göre Kedi Gli'nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda, 16 yaşında olduğu, bunun insan yaşıyla 81'e denk geldiği hatırlatıldı.  Paylaşımda, kendisine gösterilen yoğun ilginin onu rahatsız ettiği belirtildi. Kedi Gli'nin hastalandığı ve bu nedenle tedavi gördüğü açıklandı.

Ayasofya

Ayasofya

Veterinere götürülen Kedi Gli'nin durumunun pek iyi olmadığı ifade edilirken, "İyi dileklerinizi bekliyor" denildi.

Birçok Twitter kullanıcısı Gli'nin durumuna ilişkin mesajlar yayınladı. Kedi babası isimli hesaptan yapılan açıklamada "Ayasofya’nın güzeller güzeli kedisi Gli’nin son hali. Bir anlık değişim, yaşam alanının düzenlenmesi ve yoğun ilgi, onu strese soktu. Gli’yi kaybetmek üzereyiz, hem yaşı ilerlemiş hem de yaşamış olduğu bu yoğun stres onu aramızdan alacak gibi. Çok üzgünüm."  ifadelerini kullandı. 

Nişanlanan Cem Belevi ve Zehra Yılmaz'dan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Nişanlanan Cem Belevi ve Zehra Yılmaz'dan kötü haber!
Özcan Deniz hakkında şoke eden iddia! Beni takip ettiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz hakkında şoke eden iddia! Beni takip ettiriyor!
Manga ve Sevda Alekperzade'den Karabağ için düet!

İLİŞKİLİ HABER

Manga ve Sevda Alekperzade'den Karabağ için düet!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0