Demet Akalın'dan alkışlanacak hareket! AKUT'ta 5 bin TL...

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası canla başla çalışan AKUT çalışanları için ünlü isimler harekete geçti. Bağış yapılması için önceliği başlatan ünlülerden biri de Demet Akalın oldu. Akalın, AKUT ekibine 5 bin TL bağışladı.

Merkez üstü İzmir'in Seferhisar ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrası yaklaşık 3 gün geçti. Hayatını kaybeden vatandaş sayısı 91'e yükseldi. 155 kişinin ise hastanede tedavisi sürüyor.

demet akalından akut paylaşımı

demet akalından akut paylaşımı

En kaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla çalışan AKUT ve Kızılay ekibine ise bağış kampanyası başlatıldı. Sosyal medyada hızla başlatılan kampanyaya ünlülerden dev destek geldi.

demet akalın akut bağışı

demet akalın akut bağışı

Pelin Akil, Anıl Altan, Gamze Erçel, Hande Erçel, Aslıhan Güner, İsmail Demirci gibi isimlerin yanı sıra her olayıyla gündem olan Demet Akalın'da dahil oldu. Akalın, AKUT'a toplamda 5 bin TL'lik bağışta bulundu. 

Adele 400 milyon TL'lik reklam teklifini reddetti!

İLİŞKİLİ HABER

Adele 400 milyon TL'lik reklam teklifini reddetti!

BİR YORUM YAPIN 2

İsimsiz 3 yıl önce

Bir çantaya 5 bin TL veren biri için bu para gösterişten öte değil. AKUT ekibinin değeri bir çanta dan fazla değil demek ki gözünde

Toplam 2 beğeni

ZEYNEP 3 yıl önce

sende yap paylaş 10 bin o zaman değerini bilelim akutun...kadın yapmış mı yapmış yapmayan niye bu kadar eleştirir ki...hem sanane bir çantaya 10 verir 20 verir onunla beraber sende sabahlara kadar sahne mi alıyorsunda hesabını yapıyorsun

Toplam 1 Beğeni