Neslişah Düzyatan'dan Metin Uca'nın hadsiz paylaşımına tokat gibi yanıt!

Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit'in büyük torunu Neslişah Alkoçlar Düzyatan, anneannesi hakkında skandal ve hadsiz bir paylaşımda bulunan Metin Uca'ya sosyal medya hesabından cevap verdi.

Sunduğu Passaparola adlı yarışma programıyla tanınan Metin Uca, Twitter hesabından skandal ve hadsiz bir paylaşımda bulundu. Türk sinemasının dört büyük kadın oyuncusu arasında yer alan Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Fatma Girik'e atıfta bulunan Uca, ünlü sanatçı Koçyiğit'i öldü göstererek, birbirleriyle çok yakın dost olan Koçyiğit ile Şoray'ı da üstü kapalı bir biçimde değer kıyaslamasına sokmaya çalıştı.

Bu paylaşıma tepkiler gecikmezken, Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar Düzyatan da bir açıklamada bulundu. Düzyatan paylaşımında, 'Metin Uca'nın atmış olduğu, sebebini ve zamansızlığını anlamakta zorlandığımız bu tweet sebebiyle mesajlar arka arkaya yağıyor. Hayır anneannem ölmedi. Allah'a şükür hayatta.

Metin Bey, farklı düşünmesinden sebep ölmesini istemiş olsa gerek. İnsan hayatının hassas olduğu böyle bir günde; ölüm üzerinden çirkin bir ironi yapmayı uygun görmüş! Lütfen merak etmeyin, dilerim ki Hülya Koçyiğit daha uzun yıllar kendi bildiği ve inandığı şekilde ülkesine hizmet etmeye devam edecek.

Fakat gerçek acılar yaşanırken, kalbimiz ve aklımız İzmir'deyken, böyle bir günde bile siyasi kimliğini ve öfkesini bir kenara bırakamayan bu zihinleri insanlık enkazından nasıl çıkaracağız, onu gerçekten bilemiyorum...

Çağdaş olmanın farklı düşünenleri öldürmekle veya yermekle olmayacağını hatırlatarak; duruşumuz gereği bunca felaketin içinde sadece geçmiş olsun demek, BİR olmaktan uzak nefret ve öfke dolu, ayrıştırıcı bütün zihniyetleri görmezden gelmek istiyorum.' ifadelerine yer verdi.

Alev Alev dizi setinde koronavirüs vakası! Tüm çalışanlara test yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Alev Alev dizi setinde koronavirüs vakası! Tüm çalışanlara test yaptırdı!
Oyuncu Ecem Erkek ve eşi Yüce Armağan Erkek tek celsede boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ecem Erkek ve eşi Yüce Armağan Erkek tek celsede boşandı!

BİR YORUM YAPIN 2

Cengiz 3 yıl önce

Şahsite unutuldu sanlsasiyon yaratıyor boşverrrrrr kendisinin öldüğünün resmidir

Toplam 3 beğeni

bırgul ozkara 3 yıl önce

ne kadar naıf bır elestırı

Toplam 2 beğeni