İbrahim Çelikkol'un paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si İbrahim Çelikkol sosyal medya hesabı Instagram'da fotoğraf paylaştı. 100 bini aşan paylaşıma gelen beğenilerde iki ünlü isim dikkat çekiyor.

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in yakışıklı başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol sosyal medya hesabı Instagram'da yeni bir paylaşıma imza attı. Bir moda çekiminden olan siyah-beyaz pozunu paylaşan başarılı oyuncu, takipçileri ve dizilerindeki partnerleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

İbrahim Çelikkol'un paylaşımını beğenenler arasında eski ve yeni dizi partnerleri de bulunuyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakterini canlandıran oyuncu aynı dizideki Aslı'yı canlandıran eski partneri Birce Akalay tarafından da ilgi ile takip ediliyor. 

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sevilen oyuncu, son pozu ile yine adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte beğenilen o poz:

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0