Oyuncu Ufuk Bayraktar 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı

Ezel dizisinde canlandırdığı genç Ramiz Karaeski rolüyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu Ufuk Bayraktar, Cihangir'de tartıştığı bir kadının kafasına alkol şişesi fırlatmak ve bir gence de palayla saldırmak suçlarından hakkında açılan dava sonucunda hapis cezasına çarptırıldı.

2009-2012 yılları arasında yayınlanan Ezel dizisindeki Ramiz Karaeski rolüyle adını duyuran oyuncu Ufuk Bayraktar, tartıştığı bir kadının kafasına alkol şisesi fırlatmak ve bir gence palayla saldırmak suçlarından hapis cezasına çarptırıldı. Bayraktar, geçtiğimiz yıllarda arkadaşlarıyla beraber gittikleri bir mekanda karşı masalarında bulunan bir grupla arbede yaşamış ve karakolluk olmuştu. Ünlü oyuncu, bir kadının kafasına alkol şişesi fırlatmış ve bir gence ise palayla saldırmıştı.

Kafasına alkol şişesi fırlatılan kadın, şişenin kafasında patlaması sonucunda yaralanırken pala ile saldırıya uğrayan genç ise aldığı darbe sonucu kendisinden geçmişti. Darp raporu alıp Bayraktar'dan şikayetçi olan gençlerin ihbarı neticesinde, oyuncu hakkında 'Yaralama, Hakaret ve Silahla Tehdit' suçları dolayısıyla dava açıldı.

UFUK BAYRAKTAR'A 4 YIL 2 AY HAPİS!

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Bayraktar bugün, hakim karşısındaydı. Kendisine yöneltilen suçları reddeden oyuncu savunmasında, 'Ben kimseye vurmadım. Magazine çıkmak için yalan söylediler. Masaya beni kendileri davet ettiler. Kavga çıktığı sırada arkadaşımla olay yerinden uzaklaştığım esnada kendileri bana alkol şişelerini fırlattı. Ben bana isabet eden bir şişeyi, boş bir masaya doğru attım. Kimseye kasıtlı olarak zarar vermedim. Yaralanan arkadaşlar adına çok üzgünüm.' ifadelerini kullandı.

Masada bulunan herkesin çok alkollü olduğunu belirten Bayraktar, eğlendiği grupta bulunan kişilerin de kendisini 'Seni öldüreceğim' diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Yargılama sonucunda mahkeme, iki genci darp ederek tehditler savurduğu gerekçesi ile oyuncu Ufuk Bayraktar'ın, kasten yaralama suçundan 2 yıl 9 ay 10 gün, silahla tehdit suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Bayraktar daha önce ruhsatsız silah bulundurmak suçundan kesinleşen cezası sebebiyle 6 ay 17 gün hapis yatmıştı.

Johnny Depp Fantastic Beasts filminden kovuldu ama yine de 10 milyon dolar alacak!

İLİŞKİLİ HABER

Johnny Depp Fantastic Beasts filminden kovuldu ama yine de 10 milyon dolar alacak!
Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'den Mevlana paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'den Mevlana paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 1

Toprak 3 yıl önce

Oğlum akıllı olda işine odaklan..kabiliyetli birisin..çok güzel yerlere gelebilirsin...az uslu dur..dilinde sahip ol..