7 yıl sonra setlere dönmeye hazırlanan Özgü Namal'ın yerini Burçin Terzioğlu aldı!

Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan ünlü ve güzel oyuncu Özgü Namal, Acun Ilıcalı'nın Ocak ayında yayına başlaması beklenen Exxen isimli dijital platformunda yer alacaktı. Ancak Namal, senaryo değişikliğiyle ilgili ve mekan konusundaki anlaşmazlıklar dolayısıyla projeden ayrılma kararı aldı. İddiaya göre Hükümsüz dizisinde Özgü Namal'ın yerine oynayacak oyuncu Burçin Terzioğlu oldu.

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın Exxen platformunda yayınlanacak Hükümsüz dizisi ile setlere geri dönmeye hazırlanan Özgü Namal’dan hayranlarını üzen haber geldi. 7 yıllık aranın ardından yeni projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Namal, Hükümsüz dizisi kadrosundan ayrıldı. İki ay önce eşinin ölümüyle sarsılan Namal, çocuklarının eğitimi sebebiyle İzmir’e gidemeyeceğini söyledi ve projeyi bıraktı.

İddiaya göre Namal senaryoda değişiklik yapılmasını istedi ve dizinin İstanbul’da çekilmesini teklif etti. Dizinin yapımcısı Mustafa Uslu’nun Namal’ın teklifini kabul etmemesi ve çekimlerin İzmir’de yapılmasına karar vermesi üzerine Namal “Hükümsüz” ile yollarını ayırdı.

BURÇİN TERZİOĞLU DEVRALDI

Dizide Özgü Namal’ın yerine konuşulan isimler arasında Sedef Avcı veya Bir Zamanlar Çukurova’ya başlayan Hande Soral konuşuluyordu. Yapımcının, Burçin Terzioğlu ile anlaştığı öğrenildi. 

Bilindiği gibi ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz ay eşi Ahmet Serdar Oral’ı, ani bir kalp krizi sonucu kaybetmişti. Namal, senaryoda değişiklik yapılmasını istedi ancak bu isteği geri çevrildi. Setin pandemi dolayısıyla İstanbul'dan İzmir'e taşınması kararı sonrasında ise, çocuklarının eğitimi dolayısıyla İzmir'e gidemeyeceğini belirten Namal projeden affını istedi.

Türk Rock müziğinin efsane ismi Erkut Taçkın hayatını kaybetti! Erkut  Taçkın kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Türk Rock müziğinin efsane ismi Erkut Taçkın hayatını kaybetti! Erkut Taçkın kimdir?
Uğur Arslan'dan anlamlı koronavirüs projesi! Başrollerde Murat Övüç ve Nuri Alço yer aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Arslan'dan anlamlı koronavirüs projesi! Başrollerde Murat Övüç ve Nuri Alço yer aldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0