Maral Büyüksaraç: Oyunculuk özgürleştirir

Evine gitmek için bindiği minibüste öldürülen Özgecan Aslan'ı (19) anlatan 'Faint Sound' belgeselinde başrolde rol alan Maral Büyüksaraç'dan yeni açıklama geldi.

Usta oyuncu Erkan Can ile beraber kamera karşısına geçtiği Faint Sound filminde canlandırdığı Özgecan Aslan rolüyle yıldızı parlayan Maral Büyüksaraç yeni sezonda yeni bir Star TV dizisiyle ekrana dönüyor. Genç yıldız Minik Kalpler dizisinin Mira’sı olarak önümüzdeki aylarda seyirci karşısına çıkacak.

Genç yıldız , “Oyunculuğun cazip yanı nedir?” sorusunu şöyle yanıtladı:

 “Her şeyden önce özgürleşiyorsun. Öyle ki günlük problemlerinden uzaklaşıyorsun.. Sorunlarını öteleyebildiğin, unuttuğun bir alan. Seni kendi hayatından çekip nefes aldıran bir şey oyunculuk.”

Kanseri yenen Deniz Uğur: Kaybettiğinizi sandığınız her şeyi geri kazanıyorsunuz

İLİŞKİLİ HABER

Kanseri yenen Deniz Uğur: Kaybettiğinizi sandığınız her şeyi geri kazanıyorsunuz
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0