Babasının cenazesine katılmayan Burak Deniz'den pes dedirten açıklama!

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Burak Deniz'in, babası Teoman Deniz hayatını kaybetti. Ancak genç oyuncu babasının cenaze törenine katılmadı. Spor salonu çıkışı görüntülenen Deniz'in açıklaması herkesi şaşırttı.

Nişantaşı'nda bir spor salonunda görüntülenen Burak Deniz, babasının cenazesine neden katılmadığını "Sadece zamansal açıdan yetişemedim. Sonrasında vedalaştık. Öyle yazıldığı gibi babamla bir problemim yoktu" şeklinde konuştu. Açıklaması herkesi şaşırttı. 

Son dönemde oynadığı dizilerde çok sevilen yetenekli ve yakışıklı oyuncularından Burak Deniz'in babası Teoman Deniz yaşamını yitirdi. tv100'ün haberine göre; Teoman Deniz'in çarşamba günü kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Büyük bir üzüntü yaşayan Burak Deniz'e kız arkadaşı Didem Soydan'ın moral verdiği öğrenildi.

Burak Deniz

Burak Deniz

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, ilk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan (2012),Kaçak (2013),Medcezir (2014) ve Tatlı Küçük Yalancılar (2015),Gecenin Kraliçesi (2015),Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) dizilerinde rol aldı.

Nurseli İdiz'den 'Bir Başkadır' dizisi üzerinden skandal başörtüsü yakıştırması!

İLİŞKİLİ HABER

Nurseli İdiz'den 'Bir Başkadır' dizisi üzerinden skandal başörtüsü yakıştırması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0