Duygu Sarışın saçıyla destek verdi! Örnek davranışı çok beğenildi

'Saçım Saçın Olsun' kampanyası için saçlarını kestiren oyuncu, kanser tedavisi gören hastalara peruk yapılması adına saçlarını hediye etti.

Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, örnek bir davranışa imza attı.  Kanser tedavisi nedeniyle saçı dökülen hastalar için saçlarını hediye eden güzel oyuncu, bu hareketi ile takipçileri ve sevenleri tarafından büyük takdir topladı.

ÇOK MUTLUYUM

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 'Saçım Saçın Olsun' kampanyasına destek verdiğini duyuran oyuncu, şu açıklamada bulundu:

Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, 'Saçım Saçın Olsun' kampanyası ile şimdi benim saçlarım iki bininci bir peruğun bir parçası olacak. Hiç tanımadığım birine saçlarımla destek olabildiğim için çok mutluyum. Sen sağlığına kavuşuncaya kadar benim saçlarım senin olsun. Sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle.

TikTok'ta mide bulandıran 'çürük elma' videosu!

İLİŞKİLİ HABER

TikTok'ta mide bulandıran 'çürük elma' videosu!
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0