Manejerimi Ara dizisinde bir koronavirüs şoku daha! Başrol Deniz Aktaş'ın testi pozitif çıktı

Televizyon ekranlarında yayınlanan birçok dizinin oyuncuları ve set çalışanlarında koronavirüs çıkmıştı. Menajerimi Ara dizisinde Ayşenil Şamlıoğlu'nun ardından başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumu iyi olan oyuncunun tedavisine evde devam ediliyor.

Star TV ekranlarında yayınlana ve çok sevilen Menajerimi Ara dizisi her hafta pazar günleri yayınlanmaya devam ediyor. Büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Menajerimi Ara'da üst üste koronavirüs şoku yaşanmaya başladı. Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan dizide koronavirüse yakalanan oyuncuların tedavileri evden yapılmaya başlandı. Dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği ise henüz bilinmiyor.

Menajerimi Ara koronavirüs şoku

Menajerimi Ara koronavirüs şoku

TV100'den Birsen Altuntaş'ın duyurduğu habere göre, Menajerimi Ara dizisinin yakışıklı oyuncusu Deniz Can Aktaş koronavirüse yakalandı. Tedavisi evinde devam eden ve sağlık durumu iyi olan Aktaş'ın son kontrolü bir iki gün içinde yapılacak.

Süreci tamamladığı için yakında sete çıkması planlanan Aktaş'ın oyuncu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan da durumdan etkilendi. Güzel yıldız korona test sonucu negatif çıkmasına rağmen önlem amaçlı yeni dizisi Son Yaz'ın setine çağrılmadı. Sancaktutan'ın 3 gün sonra bir kez daha test yapıldıktan sonra Son Yaz'ın çekimlerine başlayacağı öğrenildi.

2 KİŞİ DAHA POZİTİF ÇIKMIŞTI

Bu söylentilerin ardından iki oyuncu ile ilgili daha korona pozitif oldukları iddiası konuşuluyor. Bu isimlerden ilki dizide Dicle karakterine hayat veren genç oyuncu Ahsen Eroğlu. Bir diğer isim ise dizide EGO Ajans’ın çaycısı olarak rol alan Bedir Bedir’in de korona testinin pozitif çıktığı söyleniyor.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya yeni projesiyle geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Hazal Kaya yeni projesiyle geri dönüyor!
Engin Altan Düzyatan'ın 'Diriliş Ertuğrul' oyuncusuna verdiği cevap olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın 'Diriliş Ertuğrul' oyuncusuna verdiği cevap olay oldu!
Opera sanatçısı Hakan Aysev depremzedelere bağışlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Opera sanatçısı Hakan Aysev depremzedelere bağışlıyor!
Dünyanın en pahalı maskesi tanıtıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en pahalı maskesi tanıtıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

suna 3 yıl önce

AH işte şaşırmadım. Ya budizilerde oynaynlar başka gezegendeler mi haberimiz yok. Tam oh be artık gereksiz yakın temasta bulunmazlar diye düşünürken ,bir de ne göreyim hiçbir fark yok koronaya inat edercesine yakınlaşma sahneleri tiksindirici. Hiç ders alınmamış Allah beterinden muhafaza eylesin .En azından sokata yürüme sahneleri maskeli olabilirdi. MİLLETİMİZ malum dizilerdekini birebir giymeye yaşamaya meraklı