Dost kazığı yiyen İbrahim Tatlıses'ten yüreklere dokunan açıklama: Ölüm de çıksa istemem

Yaşadığı silahlı saldırı sonrasında dostlarına kırgın olduğunu büyük bir üzüntüyle belirten İbrahim Tatlıses, gerekirse aç kalır ama yine kimseden para istemeyeceğini söyledi.

10 yıl sonra ekranlara geri dönen türkücü İbrahim Tatlıses, Star TV'de yayınlanacak programın yapımcısı Polat Yağcı’nın ofisinde basın mensuplarıyla buluştu. Uzun zaman sonra yeniden izleyici karşısına çıkacağı için heyecanını belirten Tatlıses,

ibo tatlıses

ibo tatlıses

"10 sene sonra ilk defa 'İbo Show'a başladık. Beğenirler mi, beğenmezler mi bilmiyorum ama çok güzel olduğuna inanıyorum. Çok emek verdik, çok bekledik, insanlar da çok bekledi. Yolda insanlar soruyorlar 'sen çık orada ol, razıyız biz' dediler" açıklamasında bulundu.

DOSTLARIMA KIRGINIM

'İmparator' lakabıyla tanınan İbrahim Tatlıses, yaşadığı silahlı saldırı sonrası dostlarına kırgın olduğunu ifade ederek, "Diyorlar ya 'sen benim kankamsın'. Ne kanka ayağı, kanka manka yok. Birini arıyorum, 'acaba para mı isteyecek?'. Ben kimseden para istedim mi; istemem, ölüm de çıksa istemem, aç da kalsam istemem. Herkes benden istiyor. Çalışmıyorum, yine istiyorlar. Ama bazı dostlarıma kırılmışım” dedi.

 

Mehmet Akif Alakurt, takipçisine ölüm tehditleri savurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Akif Alakurt, takipçisine ölüm tehditleri savurdu!
Yasemin Özilhan fit bedeninin sırrını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan fit bedeninin sırrını açıkladı

BİR YORUM YAPIN 0