Enes Batur'un izlenme rekoru kıran şehit detaylı klibine övgü yağdı!

Ünlü YouTuber Enes Batur, yeni şarkısı Ayaz'ın video klibini YouTube kanalından yayınladı. Şehit Eren Bülbül, Aybüke ve Necmettin öğretmenlere yer verilen klip, kısa sürede izlenme rekoru kırarken, sosyal medyadan binlerce övgü aldı.

YouTube'da içerik üretiminin yanı sıra oyunculuk ve şarkıcılık deneyimlerinde de bulunan sosyal medya fenomeni Enes Batur,yeni şarkısı Ayaz'ın klibini yayınlandı.

KLİP BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kendi YouTube kanalından yayınladığı klibin sonunda Batur, Şehit Eren Bülbül, Fethi Sekin, Aybüke ve Necmettin öğretmenlere yer verdi. Klibin şehitlerimizi anması sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni toplarken, yorumlar birbiri ardına geldi. Kullanıcılar, "Gerçekten izlerken gözlerim doldu.", "Öyle bir klip ki tüm önyargılarım bitti.", "Çıtayı arşa çıkarmışsın." şeklinde yorumlarda bulundu.

4 SAATTE REKOR İZLENMEYE ULAŞTI

Enes Batur Medya ve WeLog'un yapımcılığını üstlendiği şarkı, yayınlandıktan 4 saat sonra rekor izlenmeye ulaştı. 2.4 milyon kişi tarafından izlenen klip, ünlü YouTuber'ın daha önce çıkardığı şarkısı Dolunay'ın istatistiklerini de geçecek gibi görünüyor.

NE OLMUŞTU?

Etiler'de trafik kazası geçiren Enes Batur, ölümden döndü. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batur, ağaca çarptıktan sonra yol kenarında park halinde bulunan bir arabaya vurarak durabildi. 22 yaşındaki Enes Batur'un 1 milyon 350 bin TL değerindeki otomobili kullanılmaz hale geldi. Kaza sonrası şok geçiren Batur'u olay yerine gelen sevgilisi Ecenaz Üçer ve arkadaşları teselli etti. Enes Batur, sevgilisine sarılarak, uzun süre gözyaşı döktü.

Enes Batur kaza

Enes Batur kaza

Daha sonra Ulus'taki özel bir hastaneye kaldırılan ünlü YouTuber'ın durumumun iyi olduğu öğrenildi. Batur, kaza sonrası sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. "Bu sabah talihsiz bir trafik kazası geçirdim" diyen Enes Batur, "Sağlık durumum gayet iyi. Bütün sağlık kontrollerim de yapıldı. Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan YouTuber, "Memlekete olumlu hiçbir faydası olmayan Enes Batur, memlekete faydalı bir ağaca çarparak, kaza yapmış. Ağaç için endişeliyiz" yorumunu yapan bir kişiye de yanıt verdi.

Kendi doğum tarihi kadar fidan dikeceğini açıklayan Batur, "Belki de ölümümle sonuçlanacak bir kazadan sonra bile böyle iğrenç yorum yapabilecek aciz arkadaşımız için 1998 fidan dikiyorum. Belki insanlıktan nasibini alır" diye konuştu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA!

Sosyal medya fenomeni Enes Batur Etiler'de lüks otomobiliyle dün saat 11.00'de kaza yaptı. Kullandığı lüks otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sosyal medya fenomeni Batur, önce bir araca ardandan da refüjdeki ağaca çarptı.

Kazadan yara almadan kurtulan Enes Batur büyük panik yaşadı.

Enes Batur kaza

Enes Batur kaza

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri çevrede güvenlik önlemi alarak, inceleme yaptı. 

Batur'un lüks otomobili ise kullanılmaz hale geldi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay koronavirüs aşısı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Orhan Gencebay koronavirüs aşısı oldu
Sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 20

milliyteci 3 yıl önce

enes yada baskasi bir dizi bir reklam bir film cekip milyo lari cep e indiriyosnuz evet olabilr lakin yasam sekliniz ise insanliklariniz dan UATNMANIZA sebep oluyor mu ?? yada utanmaniz gerektigi kanisi oluyormu?? önce INSAN olmnayi deneseniz nasil olur acaba ?? KAC fakir e muhtac a yardim ettin ENES ama tatil olunca solugu italya vs kacmaz öylemi??

Toplam 1 beğeni

Kurt Adam 3 yıl önce

Bu kadar yüksek kazanç normal deil bence.Maliye bi araştırsa kim bilir ne kadar ceza yiyecek.

Toplam 1 beğeni

uCube 3 yıl önce

Allah ikinci bir şans daha vermiş. Geçmiş olsun kardeşimize.

Ökkes 3 yıl önce

gecmis olsun ama araba sürmeyi bilmemek ve altina güclü bir araba almak böyle sorun yaratir. Sen en iyisi kendine bir 55 Beygirlik araba al, sonra yüksek beygir yüzünden canindan olma allah korusun.

Toplam 3 beğeni

mustafa 3 yıl önce

Haydan gelen huya gider derler... Kendisine de geçmiş olsun. Cana gelen mala gelsin.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun