Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'den dikkat çeken doğal pozlar

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin adından söz ettirmeye devam ediyor. Pozları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun "monday" paylaşımları ile keyfinin yerinde olduğu görüldü. Yaptığı paylaşımlar ise takipçileri tarafından çok beğenildi.

Atv'nin çok sevilen dizisi Hercai'nin tüm hızıyla sürerken dizi kadar ilgi ile takip edilen Reyyan karakterini canlandıran başrol oyuncusu Ebru Şahin'in keyfinin de yerinde olduğu görülüyor.Ünlü ve güzel oyuncu Ebru Şahin, sevenlerinde gelen ilgiyi karşılıksız bırakmıyor. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Şahin, sevenleri için paylaşımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni pozlar paylaştı. Güzel oyuncu, paylaşımına "monday" notunu düştü.

Ebru Şahinden mutluluk pozları

Ebru Şahinden mutluluk pozları

Kubilay Aka trafik kazası geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Kubilay Aka trafik kazası geçirdi!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden doğada izole tatil keyfi

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden doğada izole tatil keyfi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0