“Abartıldığı kadar bir şey yok” demişti... Buse İskenderoğlu da koronavirüse yakalandı

Pandemi sürecinde yalı partilerine katıldığı haberleriyle sık sık gündeme gelen Buse İskenderoğlu, sonunda koronavirüse yakalandı.

Koronavirüs salgını sürecinde yalı partilerine katıldığı haberleriyle sık sık gündeme gelen manken ve sunucu Buse İskenderoğlu, sonunda koronavirüse yakalandı. Katıldığı yalı partisi hakkında açıklama yapan manken, "Abartıldığı kadar bir şey yok" demişti. Buse İskenderoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıktı. İskenderoğlu’nun test sonucunun ardından, “Cumartesi Sürprizi” ve “Pazar Sürprizi” programlarının sunucusuz çekilmesi kararı alındı.

Şevval Şahin’in geçtiğimiz haftalarda Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için yalıda düzenlediği doğum günü partisi sonrası partiye katılan bazı kişilerde corona virüs çıkmıştı. Partiye katılan isimler arasında manken Buse İskenderoğlu da vardı.

"Birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım." diyen İskenderoğlu, "Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Bunun üzerine benim bir şeyler söylemem doğru olmaz" demişti.

"ABARTILDIĞI KADAR BİR ŞEY YOK" DEMİŞTİ 

Konu hakkında açıklama yapan manken, "Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide yazılanları gördünüz birkaç kişide çıktı. Ben de test yaptırdım ve negatif çıktı. Çok şükür bir şey yok" dedi.

 

Şener Şen'in o fotoğrafları gündem oldu! Şener Şen hakkında bilinmeyenler

İLİŞKİLİ HABER

Şener Şen'in o fotoğrafları gündem oldu! Şener Şen hakkında bilinmeyenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

SÜLEYMAN 3 yıl önce

eeee hastalık yok demedi ki abartılcak bişeyb yok demişdii

Toplam 1 beğeni