Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca yaptığı paylaşımla gönülleri fethetti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır rolü ile büyük beğeni toplayan usta oyuncu Oktay Kaynarca Instagram paylaşımı ile sosyal medyada olay oldu. Ünlü oyuncu, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u ölüm yıl dönümünde unutmadı.

Atv'nin salı akşamları seyirciyi ekran başına kilitleyen fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır rolü ile karşımıza çıkan Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile gündem oldu.

EDHO'nun yıldız ismi Oktay Kaynarca, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u ölüm yıl dönümünde anarak mezarı başında çekilmiş olduğu fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Sevilen oyuncu, Mehmet Akif Ersoy fotoğrafı ve paylaşımına düştüğü notuyla adeta gönülleri fethetti.

Bir milletin İstiklal Marşını yazmak kaç kişiye nasip olabilir ki? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u ölüm yıldönümünde bir kez daha anmak... Mekanı cennet olsun...

Oktay Kaynarca Mehmet Akif Ersoy paylaşımı

Oktay Kaynarca Mehmet Akif Ersoy paylaşımı

Cardi B'den kızına bin dolarlık oyuncak bebek!

İLİŞKİLİ HABER

Cardi B'den kızına bin dolarlık oyuncak bebek!
Okan Bayülgen'in sözleri geceye damga vurdu! İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu...

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen'in sözleri geceye damga vurdu! İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0