Yeğeninden Ferdi Tayfur'a 'çalıntı şarkı' suçlaması!

Arabesk usta sanatçı Ferdi Tayfur'un yeğeni Aydoğan Tayfur, 'Ben de Özledim' şarkısının kendisine ait olduğunu ileri sürerek Ferdi Tayfur'u 'fikir ve emek hırsızlığı' ile suçladı.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un yeğeni Aydoğan Tayfur'Ben de Özledim' şarkısının söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu, amcası Ferdi Tayfur'un 'fikir ve emek hırsızlığı' yaparak eserine el koyduğunu iddia etti. Aydoğan Tayfur, 'Ben de Özledim' şarkısının söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu savundu. Uçankuş TV'ye konuşan Aydoğan Tayfur, amcasının "Bir aileye bir Ferdi Tayfur yeter" diyerek kendisinin önünü kestiğini ileri sürdü.

Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur

Tayfur ayrıca, amcasının kendisinin ilerlemesini istemediğini de dile getirerek, "Amcam her şeyi yap, ama müzikle karşıma çıkma' dedi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Aydoğan Tayfur benzer iddiaları 3 yıl önce de ortaya atmıştı.

Ferdi Tayfur iddialara şöyle yanıt vermişti: "Onu ben okuttum, üstünde emeğim çoktur. Nasıl çıkıp 'benim bestem' diyebilir? 'Ben de Özledim' bestesini 35 yıl önce tertemiz hislerimle yaptım. Meyve veren ağaç taşlanır gündemde olmak için böyle bir iddia çıkardı. Aydoğan'ın soyadı Tayfur değil, benim soyadımı kullanıyor. Üvey abimin oğlu kendisi. Sahnelerde Aydoğan Tayfur benim sesimi de taklit ediyor. Yetenekli olsa bir beste yapardı" demişti.

Demet Akalın ve Deniz Seki barıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın ve Deniz Seki barıştı!
Ünlü oyuncu Melis Birkan seramik sanatçılığına başladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Melis Birkan seramik sanatçılığına başladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0