Edip Akbayram'ın kızı Türkü, kızdırdı!

Usta sanatçı Edip Akbayram'ın kızı Türkü, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda ünlü müzisyenin sevenlerini korkuttu. Edip Akbayram'a kötü bir şey olduğu sanılınca Türkü'ye hem soru hem de tepki mesajları yağdı.

Ünlü sanatçı Edip Akbayram’ın kızı Türkü Akbayram, Twitter hesabından babasıyla ilgili, “Aydınlık, dev çınarım… Güzel günler göreceğiz ve yeniden seni sevenlerle yürek yürek olacağımız konserlere gideceğiz ve ben yine bir adım arkanda her an seninle gurur duyarak sana eşlik edeceğim” mesajını paylaştı.

Bu mesaj üzerine sosyal medya kullanıcıları ve Edip Akbayram sevenleri, Türkü Akbayram’a hem soru yağdırdı hem de tepki gösterdi.

Dilber Ay filmi için sete çıkıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Dilber Ay filmi için sete çıkıldı!
Zehra Çilingiroğlu'ndan maske açıklaması: Yanlış anlaşıldım

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Çilingiroğlu'ndan maske açıklaması: Yanlış anlaşıldım
Emine Erdoğan'dan "Dünya Engelliler Günü" paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan "Dünya Engelliler Günü" paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

demirci 3 yıl önce

Canı sıkılmış biraz dalga geçmiş.

Toplam 1 beğeni