Oyuncu Selahattin Taşdöğen'in metrobüs durağında maske ve akbil kavgası!

Metrobüse binerken bagajıyla turnikesiz bölümden geçen oyuncu Selahattin Taşdöğen, güvenlik görevlilerince durduruldu. Maskesini indiren oyuncu ile görevliler arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü.

Oyuncu Selahattin Taşdöğen geçtiğimiz günlerde İstanbul Mecidiyeköy'de metrobüse binmek için durağa geldiği sırada yanında asistanı ve 8 yaşındaki kızı da vardı. Elindeki bagajla turnikesi olmayan yerden geçerek durağa girmek isteyen oyuncuyu, güvenlik görevlileri durdurdu. Görevliler, Taşdöğen'e akbil basması gerektiğini söyleyince, Taşdöğen akbil bastığını bagajı olduğu için ücretsiz yerden geçtiğini söyledi. Konuşma sırasında maskesini indiren ünlü oyuncuyu güvenlik görevlisi uyardığında ise taraflar arasında sözlü tartışma başladı.

Ardından iddiaya göre Taşdöğen ve asistanı Alaattin Dumanoğlu ile güvenlikler arasında arbede yaşandı. Dumanoğlu'nun yere düşen telefonu ve gözlüğü kırıldı. Olay yerine polis ekipleri geldi. Taraflar polis merkezine götürüldü.

'EŞKIYA MISINIZ SİZ?'

Güvenlik görevlisi Mehmet Yetkin, akbilsiz geçiş yaptığı için tarafları uyardıklarını fakat Taşdöğen'in maskesini indirdiğini, bunun için uyardıklarında ise, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Eşkıya mısınız siz, kabadayı mısınız?" yanıtıyla tehdit edildiklerini ileri sürdü ve Alaattin Dumanoğlu'nun saldırısına maruz kaldıklarını anlattı.

SORUŞTURMA TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDI

Selahattin Taşdöğen'in asistanı Alaattin Dumanoğlu güvenlik görevlilerin saygısızca konuştuğunu için tartışma çıktığını, sonrasında yaşanan darp nedeniyle cep telefonunun ve gözlüğünün kırıldığını iddia etti. Taşdöğen ise kızıyla birlikte metrobüse binmek istediğini, bagajlı yerden geçiş yaptığını, geri dönüp akbilini bastığı sırada güvenliklerin kendisini durdurduğunu ve aralarında tartışma çıktığını anlattı. Kızının olaydan etkilenmemesi için kenarda polisi beklediğini kaydeden ünlü oyuncu, "Güvenlik görevlilerine darp veya tehditte bulunmadık. Onların bize karşı yaptığı saygısızlık sonucu sadece tartışma yaşandı. Bir de asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar" dedi. Savcılık, yürütülen soruşturmada, darp raporu olmayan tarafların şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırdı.

Tokatlı vatandaşın ilginç Korona önlemi herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Tokatlı vatandaşın ilginç Korona önlemi herkesi şaşırttı!
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari doğum anlarını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari doğum anlarını paylaştı!
Ünlü şarkıcı Emre Aydın hayatının şokunu yaşadı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Emre Aydın hayatının şokunu yaşadı!
Arif Verimli'den aşı karşıtlarına tepki: Ağır cahildir!

İLİŞKİLİ HABER

Arif Verimli'den aşı karşıtlarına tepki: Ağır cahildir!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 11

ben 3 yıl önce

Maskesini acmiski taninsin

Hakan 3 yıl önce

“Sen benim kim olduğumu biliyor musun?” cümlesini kim kuruyorsa o suçludur.

Toplam 15 beğeni

misafir 3 yıl önce

sanatçı topluma iyi örnek olmalı..

Toplam 13 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Vip kapısı yokmuydu ordan geçeydi

Toplam 10 beğeni

selım 3 yıl önce

ucretsız bolum guvenlıgın bıldıgı bır kod veya kartla acılmalı

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun