Sema Öztürk’ün başı hackerlarla dertte! Ünlü oyuncunun adını kullanıp…

Ünlü oyuncu Sema Öztürk'ün hesabını çalan hackerlar, yardım kampanyası adı altında Öztürk'ün adını kullanarak para topladı.

Oyuncu Sema Öztürk'ün hesabını çalan hackerlar, yardım kampanyası adı altında Öztürk'ün adını kullanarak para topladı.İnsanların mağduriyetlerini bildirmeleri üzerine durumdan haberi olan Öztürk, sosyal medyada açıklama yaptı.Bir takipçisinin bu yolla kandırıldığını ve 240 lira para gönderdiğini söyleyen Öztürk, "Dün saat 18.00'de hesabım hacklendi. Size atılan mesajları dikkate almayın.

Sizinle benmişim gibi konuşup yardım kampanyası adı altında para istiyor. Sonra sizi ve sizinle bağlantılı tüm hesapları hackliyor. Sakın kanmayın" dedi.

 

Oyuncu çift Derya Karadaş ve Haki Biçici, sokak yasağını ihlal ettiler!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu çift Derya Karadaş ve Haki Biçici, sokak yasağını ihlal ettiler!
İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü

İLİŞKİLİ HABER

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0