Gül Onat'tan Acun Ilıcalı'ya 'Sihirli Annem' tepkisi!

Usta sanatçı Gül Onat, 240 bölüm boyunca Perihan karakterini canlandırdığı Sihirli Annem dizisinin yeniden çekilmesiyle ilgili olarak Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Toplamda 7 sezon sürerek Türkiye'de en çok izlenen ve rekorlar elde tek fantastik çocuk dizisi olma unvanını elinde bulunduran Sihirli Annem, Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen adlı dijital platform için yeniden çekiliyor. Eski kadroya hiçbir teklifte bulunulmadan oluşturulan yeni kadro, sosyal medyanın da dikkatini çekmişti.

Projeyi yeniden hayata geçiren Ilıcalı'nın yaptığı, 'Bir gün baktım kızım Melisa nefes almadan Sihirli Annem’in eski bölümlerini izliyor, ben de yenisini yapayım dedim, şimdi çekiliyor.' açıklaması, dizide Perihan'ı canlandıran Gül Onat'ı kızdırdı.

Onat, Instagram hesabından yeni Sihirli Annem ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Bugün Acun Ilıcalı'nın bir röportajını izledim. Sihirli Annem dizisini, kızı tekrarlarını seyrediyor diye yeniden çekmeye karar vermiş. O dizi, fenomen bir dizidir. Çocuğum seviyor diye değil çok başarılı bir dizi olduğu için yeniden çekme kararı aldım demesini isterdim. Diziyle bir alakam olmamasına rağmen benim çok gücüme gitti. Dostlarla paylaşmak istedim.' ifadelerini kullandı.

Sihirli Annem'in yeni Eda'sı belli oldu! Tara Mcmillan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in yeni Eda'sı belli oldu! Tara Mcmillan kimdir?
Kraliyet ailesi kırmızı halıda maskesiz yürüdü!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliyet ailesi kırmızı halıda maskesiz yürüdü!

BİR YORUM YAPIN 0