Bez Bebek’in Pompi’si Elif Ceren Balıkçı Kırmızı Oda’nın genç yıldızı oldu!

Elif Ceren Balıkçı'nın değişimi ile ağızları açık bıraktı! Evrim Akın'ın başrolünde olduğu 'Bez Bebek' dizisinde 'Pompi' karakterine hayat veren genç oyuncu şimdilerde Kırmızı Oda'nın Esra'sı olarak geri döndü. Genç oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla ve güzelliği ile ilgi odağı oldu. İşte Elif Ceren Balıkçı'nın inanılmaz değişimi…

Elif Ceren Balıkçı ekranlarda çocuk oyuncu olarak tanınmıştı ve yıllar geçtikçe gençlik dizilerinde de rol almaya başladı. 9 yaşında iken Kayıp Prenses dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Merhamet, Bez Bebek, Madalyon gibi diziler de rol almıştı. Elif Ceren Balıkçı, ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisindeki Sedef karakteriyle kariyerinin zirvesini yaşadı.

Instagram'da oldukça aktif olduğu gözlenen Balıkçı'nın yeni tarzı, güzel oyuncuyu adeta tanınmaz hale getirdi.

Evrim Akın'ın başrolünde olduğu 'Bez Bebek' dizisinde 'Pompi' karakterine hayat veren genç oyuncu şimdilerde Kırmızı Oda'nın Esra'sı olarak geri döndü. Genç oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla ve güzelliği ile ilgi odağı oldu. 

 

Oyuncu Gonca Vuslateri'nin değişimi

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Gonca Vuslateri'nin değişimi
Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi! Sürpriz proje yolda...

İLİŞKİLİ HABER

Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi! Sürpriz proje yolda...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

jemal 3 yıl önce

elif cok guzelsin bez bebekde cok kucukdin ama simdi cok guzelsin seni seviyorum ben turkmenistanliyim