Şemsi İnkaya'dan yıllar sonra 'üvey baba' itirafı!

Hülya Koçyiğit'in sunduğu Film Gibi Hayatlar'ın bu haftaki konuğu, usta sanatçı Şemsi İnkaya oldu. İnkaya, 1990'lı yılların unutulmaz dizisi Üvey Baba'da canlandırdığı kötü adam tiplemesiyle ilgili bir itirafta bulundu.

TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekrana gelen Film Gibi Hayatlar programına bu hafta, tiyatro ve sinema sanatçısı Şemsi İnkaya konuk oldu. Türk sinemasında daima komedi filmlerinin aranan yüzü olan İnkaya, ilk kez bir kötüyü canlandırdığı Üvey Baba dizisi hakkında konuştu.

Diziyle ilgili bir itirafta bulunan İnkaya, 'Yapımcı Tuncay Önder’di. Şirket ikiye ayrıldı. Yani ‘Ya olmaz. Bu adam senelerdir komedi, yaptı’ diyenler de ‘Oynar, oynar’ diyenler de oldu. Ne olursa olsun, rolü kabul edecektim zaten.' ifadelerini kullandı.

Giydiği kostümle ilgili de konuşan İnkaya, 'Oyuncu için kostüm çok önemliydi. ‘Üvey Baba’da 4 sene evden sete kendim taşıdım kostümümü. O bir kaybolsa bitmiştim. Evde, elde yıkanıyordu hepsi. Şimdi ise oyuncuya kostümü çoraplarına kadar geliyor. Giyiyor, sonra yere atıp gidiyor.' ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Onur Saylak 3. kez baba oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Onur Saylak 3. kez baba oldu!

BİR YORUM YAPIN 0