Ünlü oyuncu Mete Yavaşoğlu hayatını kaybetti!

Sinema ve dizi oyuncusu Mete Yavaşoğlu hayatını kaybetti. Yavaşoğlu, Bizim Sokak, İkinci Bahar, Ruhsar, Arka Sokaklar ve daha birçok dizi ve filmde rol almıştı. Peki, Mete Yavaşoğlu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

Mete Yavaşoğlu'nun hayatı acı haberin ardından gündeme geldi. Sinema ve dizi oyuncusu Mete Yavaşoğlu yaşamını yitirdi. Bir döneme damga vuran Üvey Baba adlı dizde Bakkal Osman karakteri ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu, Hayat Dediğin, Akasya Durağı gibi dizi ve filmlerde yer almıştı. 

METE YAVAŞOĞLU KİMDİR?

Mete Yavaşoğlu, 5 Ağustos 1942 tarihinde dünyaya geldi. Üvey Baba dizisi ile dikkat çeken oyuncu tiyatro oyunu, sinema ve televizyon dizilerinde yer aldı.

Hayat Dediğin, Akasya Durağı, Tek Türkiye, Kurtlar Vadisi, İki Aile, İkinci Bahar,Ruhsar, Kaynanalar gibi yapımlarda yer alan oyuncu, Bizim Sokak dizinde de oynadı.

Seslendirmendik de yapan oyuncu Temel Reis çizgi filminde Kabasakal'ı seslendirdi.

Ünlü ikiz fenomenler Alin ve Lina'nın videolarına olan ilgi arttı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü ikiz fenomenler Alin ve Lina'nın videolarına olan ilgi arttı!
Merve Dizdar Ezgi Mola'yı yere göğe sığdıramadı! 'Yol göstericim'

İLİŞKİLİ HABER

Merve Dizdar Ezgi Mola'yı yere göğe sığdıramadı! 'Yol göstericim'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0