Seren Serengil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaşıp duyurdu!

Seren Serengil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak bir haberi duyurdu. Serengil kendisine inanmayanlara ise "Ablam kadın kollarında" yanıtını verdi.

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil paylaşımıyla dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Serengil açıklamasında şunları söyledi:

"Size bir müjdem var. Bu sabah o kadar mutluyum ki... Sabah ablamın paylaşımını görünce gözümden yaşlar boşalverdi. Benim için hayattaki en önemli konu olduğu için de teşekkürün borç bildim ve birkaç şey yazmak istedim.

Cumhurbaşkanımız tam ümidimi yitirdiğim esnada hayvanları koruma kanununu çıkaracağını müjdelemiş. Hayatımızda şartsız, kuralsız, riyasız bizi seven yeri geldikçe koruyan mahallemizin bekçileri sokağımızın süsü bizim canlarımız onlar..."

"ÜMİDİMİ YİTİRİRKEN CUMHURBAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ"

"Sonunda Allah'ın bu sessiz kullarını bir yüce gönül duydu kalbine indi vicdanına dokundu" diyen Seren Serengil açıklamasının devamında "Merhametli insanin kalbinde vicdan vardır ben şahsım ve tüm hayvanseverler adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. Onları koruyamamanın aczi içindeydik. Bu bütün dünyada da takdire şayan bir hareket olarak konuşulacaktır eminim" dedi.

Ünlü sunucu Tanem Sivar'dan sevindiren haber!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Tanem Sivar'dan sevindiren haber!
Merve Dizdar Ezgi Mola'yı yere göğe sığdıramadı! 'Yol göstericim'

İLİŞKİLİ HABER

Merve Dizdar Ezgi Mola'yı yere göğe sığdıramadı! 'Yol göstericim'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0