Tuba Büyüktüstün'den yeni proje öncesi imalı paylaşım!

Son olarak bir internet dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün'ün, Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanacak olan bir dizide rol alacağı iddia edilmişti. Büyüküstün'den bu haberlere yalanlama gelmişti. Ancak ünlü oyuncunun son paylaşımı, acaba diziyle ilgili mi bir imada bulundu sorularını da akıllara getirdi.

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir'in ardından bir Gülseren Budayıcıoğlu eseri daha dizi oluyor. Hangi kitabın uyarlanacağı gizliliğini korurken, projeye ilk evet diyen ismin Tuba Büyüküstün olduğu iddia edildi.

Büyüküstün'ün partnerinin kim olacağının henüz belli olmadığı, yapımcılığı ise tıpkı diğer işlerde olduğu gibi yine OGM Pictures yapacağı iddia edildi. Büyüküstün'den bu iddialara yalanlama geldi. Oyuncu, henüz kabul edilmiş bir şey olmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Ancak Büyüküstün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu Simyacı'nın, 'Bir şeye karar vermek, başlangıçtan başka bir şey değildir. İnsan bir şeye karar verdiği zaman, karar verdiği sırada hiç öngörmediği, düşünde bile aklına gelmeyen bir yere doğru şiddetli bir akıntıya doğru kapılıp gidiyordu.' sözünü paylaştı.

Oyuncunun bu paylaşımı, acaba yeni projesini mi kastediyor sorularını da akıllara getirdi.

Alina Boz ile Leyla Tanlar'dan 3 yıllık 'Paramparça' zaferi!

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz ile Leyla Tanlar'dan 3 yıllık 'Paramparça' zaferi!
Coşkun Sabah'tan gündem olacak sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Coşkun Sabah'tan gündem olacak sözler!

BİR YORUM YAPIN 0