Berfu Yenenler'den oğlu Kuzey'e: İyi ki doğdun ilk göz ağrım! Berfu Yenenler kimdir?

Berfu Yenenler, oyuncu eşi Eser Yenenler'e üçüncü çocuk şakası yaptı. Gördükleri karşısında ne yapacağını şaşıran Eser Yenenler, herkesi kahkahaya boğdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yenenler son paylaşımında; iki yaşına basan büyük oğlu Kuzey'in doğum gününü kutladı.

Berfu Yenenler, paylaşımına; İyi ki doğdun ilk göz ağrım, benimle olduğun için anneliği seninle tattığım için çok şanslıyım" notunu düştü. Ünlü isimin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

"BU NE GERÇEK Mİ?"

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Berfu Yenenler, son paylaşımıyla takipçilerini yine kahkahaya boğdu.

Berfu Yenenler, gebelik testine kalemle iki çizgi attıktan sonra eşi Eser Yenenler'in yanına gitti. Eser Yenenler, gördüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip, "Bu ne? Gerçek mi bu? Ya delirme, gerçek mi bu?" dedi.

İMAJ YENİLEDİ!

Doğum kilolarından hızla kurtulan ve fit halleriyle sık sık gündem olan çiçeği burnunda anne, bu kez imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi. Saçlarını boyatan Berfu Yenenler'e hayranlarından yorum yağdı...

FİT HALİ ŞAŞIRTTI!

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler, mutlu evlilikleriyle sanat dünyasının gözde çiftleri arasında yer alıyor, eğlenceli paylaşımlarıyla takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Mete bebeğin babasına benzerliği sosyal medyada günlerce konuşulurken, Berfu Yenenler son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

 Henüz bir hafta önce ikinci kez anne olan Yenenler, kısa sürede eski haline geri döndü.Geçen hafta doğum yapan Berfu Yenenler'in doğum kilolarından hızla kurtulduğunu görenler gözlerine inanamadı.


DOĞUM ANINI YAYINLADI!

Güzel haberi sosyal medyadan duyuran Eser Yenenler paylaştığı bu fotoğrafa; 'Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz. Biz artık 4 kişilik bir aileyiz' notunu düştü. İkinci kez annelik sevinci yaşayan Berfu Yenenler ise; ' Mete Yenenler 25.03.2021-13.12' mesajını paylaştı.

Anne Berfu Yenenler de bugün sosyal medya hesabında minik oğlunun fotoğrafını paylaştı ve altına "Evde artık 3 Eser olacak ♥️ Orijinal Eser, Kıvırcık Emmi Eser, Küçük Emmi Eser" notunu düştü.

 

KUZEY'LE FOTOĞRAF!

İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, hamileliğinde altıncı ayı geride bıraktı. 25 yaşındaki Yenenler, oğlu Kuzey ile yeni karelerine, "Bu kadar yakışıklı bakamazsınız Kuzey Emmi Bey... Ne yapalım, eriyelim mi?" notunu düştü. Yenenler'in gönderilerine takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

KARNI BURNUNDA POZ!

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yıldız, ilk çocukları Kuzey'i 2019 yılında kucaklarına aldı. İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, hamileliğinde altıncı ayı geride bıraktı. 25 yaşındaki Yenenler, yeni karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Berfu Yenenler, gönderisine şu notu düştü: 24+3 göbüşü... Biraz sohbet edelim. Bu sıralar çok yoruluyorum aslında bu haftalar kolaydır ama bende aşırı bir uyku hali, aşırı bir yorgunluk, inanılmaz bir baş ağrısı... Kuzey de çok çok çok yardımcı oluyor sağ olsun. Huni takıp, gezmeme çok az kaldı. Sizde durumlar ne? Bir de tutulma mutulma bir şeyler vardı. Ooo, her şey süper.

 

BERFU YENENLER KİMDİR?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği'nden mezundur. Adını ilk kez 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyurmuştur.

Sertab Erener'den sevindiren haber geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Sertab Erener'den sevindiren haber geldi!
Evlilik yolundaki çiftlere ücretsiz SMA taraması fırsatı!

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik yolundaki çiftlere ücretsiz SMA taraması fırsatı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0