Cemre Solmaz kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Ünlü Youtube ve Tiktok fenomeni Cemre Solmaz'ın hayatı merak ediliyor. Peki Cemre Solmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Doğum tarihi kaç? Boy ve kilosu kaç? Hayatı ve hakkında bilgiler sizlerle...

Müzik dünyasına da hızlı bir giriş yapan fenomen Cemre Solmaz yeni ve ilk single'ı olan 'Bir Dilek' adlı şarkısının hikayesini Melisa Berkalp'in sunduğu Bi'Başka kanalına konuk olarak sevenleri ile paylaştı. 

CEMRE SOLMAZ KİMDİR?

2000 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. Şuanda İstanbul'da yaşayan Cemre Solmaz'ın Youtube'da 1 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Cemre Solmaz 2 yıllık hemşirelik eğitimi aldıktan sonra bir hastanede çalışmaya başlamıştır. Genç Youtuber ilk olarak Tiktok paylaşımlarıyla ünlü olmuştur. Ardından Youtube kanalı açan Cemre Solmaz şuanda Youtube'da 1,32 milyon abonesi vardır. Tiktok'ta ise 2 milyon civarında abonesi mevcuttur.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 62

melek ecrin 2 hafta önce

ben cemre ablayı pek sevmiyorum.cemre abla emre abi ile çok yakışıyorlardı.

esma 2 ay önce

cemre solmaz

havın 2 ay önce

senı sevıyorumm

Ecem 5 ay önce

Ablacım seni çok seviyorum

Toplam 3 beğeni

Yaren 8 ay önce

Cokkotu

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun