Bergüzar Korel ve Hatice Şendil, Poyraz Ali için 3 milyon TL topladılar!

Bergüzar Korel ile Hatice Şendil, bir araya gelerek SMA hastası Poyraz Ali için bir yardım yayını yaptılar. İki isim, küçük çocuk için toplanan bağışları tedavi için açılan IBAN hesabına yönlendirdiler. Gecede toplamda 3 milyon TL toplandı.

SMA hastası çocuklara verdiği destekle büyük bir kamuoyu oluşmasını sağlayan oyuncu Bergüzar Korel Ergenç, meslektaşlarını da yanına alarak tedavi sürecinde olan çocuklara maddi destekte bulunmaya devam ediyor. Korel son olarak, oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ile beraber SMA hastası Poyraz Ali için bir Instagram canlı yayını yaptı. 5 saat süren yayının toplamında 3 milyon TL'ye ulaşıldı.

Küçük çocuğun Instagram hesabı ile tedavi bağışı için açılan IBAN numarasını da paylaşan ünlü isimlerin yayınına, meslektaşları Onur Büyüktopçu ve sunucu Esra Erol da katıldı. İlk açılışı Erol yaptı. Erol'un arkadaşlarından Elif Hanım, 3 bin TL'lik bağış ile ilk açılışı yapmış oldu. Yayın ayrıca; Anıl Atan, Fahriye Evcen Özçivit, Kaan Sekban, Merve Dizdar Altundaşar, Birce Akalay ve Boran Kuzum gibi birçok ünlü ismin Instagram hesabından da paylaşıldı.

Öte yandan oyuncu Aslı Enver de, Poyraz Ali için bir ceketini paylaştı. Hande Erçel ile Kerem Bursin de, bağış çağrısında bulundular.

Yapımcı Acun Ilıcalı ise rekor bağışta bulundu. Ilıcalı yayına katılmasa da 250 bin TL bağışta bulunduğunu söyledi. 

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen koronavirüse yakalandı
'Söylemezsem Olmaz' programına katılan M. Ali Erbil'den evlilik açıklaması:

İLİŞKİLİ HABER

'Söylemezsem Olmaz' programına katılan M. Ali Erbil'den evlilik açıklaması:

BİR YORUM YAPIN 7

icesun 3 yıl önce

ünlülerin kendileride bagıs yapıyor zaten ceket olayı ıse açık arttırma gıbı dusunun hem bagısını yapıp hemde kıyafetlerını one suruolar en yuksek bagıs yapan kısıye hedıye amaclı gonderıyorlar

Kadir 3 yıl önce

Allah hayırın da hayırlısını nasip etsin ama hayırlar bence gizli olanı daha makbul dur yani Allah bilsin yeter

Toplam 1 beğeni

Vatann sever 3 yıl önce

Ülkemizde tedavi geliştirilmeli ve yapılmalı

Bozoklu Turan 3 yıl önce

Biri 3 bin TL biri de ceketini bağışlamış....!!!! O sıradan bir ceket değil vatandaş , sakın küçük görme......!!!!!!!!!!!

Toplam 1 beğeni

ayhan kucukoglu 3 yıl önce

hasan kardes oyle beddua edene kadar ,desenki ALLAH hayirlarini kabul etsin, berguzar hanimin kalbinden gelip bu kadar hassas bir konuyu dusunup faliyete gecirmisya ona bakman lazim,,Eger senin gibi herkes boyle dusunurse yer yuzunde kimseye yardim sdemessin, on yargili olmamak lazim,belki berguzar hanim tek basinada o parayi verir ama bu gunku sartlarda 41 bin euro 400 bin ytl yapiyor,berguzar hanim aslinda daha cok insanin hayira katkisinin olmasini saglamis,ALLAH razi olsun demek duser bize,yardimlarinin devamini temenni ederiz,yardimin buyugu de kucugude olmaz,

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun