Ahu Aysal'dan ilk açıklama: Olan oldu bir ayağım gitti!

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal, sahibi oldukları Les Ottomans Otel'in icradan Akbank'a satışıyla ilgili konuştu. Ahu Aysal, "Ünal bey kredi çekti, ödemekte zorlanınca da otel satışa çıktı. Olan oldu, geriye de bakamayız" dedi.

İstanbul 10. İcra Dairesi'nin yürüttüğü ihale önceki gün yapıldı. 20 dakikada sonuçlanan ihale sonrası, 440 milyon TL değer biçilen otelin yeni sahibi Akbank oldu. Bankanın, şirketten olan alacağına karşılık otelin sahibi olduğu öğrenildi.

"BİR AYAĞIM TOPRAK ALTINDA KALDI"

Konuyla ilgili çok üzgün olduğunu ifade eden Aysal, "Ben Ünal Aysal beyin işleri bozulunca oteli ona verdim. O da otel için kredi çekti, ödemekte zorlanınca da otel satışa çıktı. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Arkaya bakamazsınız. Olan oldu, otel gitti. Orası benim çocuğum gibiydi, bir ayağım toprak altında kaldı diyebilirim ama geriye de bakamayız" dedi.

"ELON MUSK BENİ UZAYA UÇURACAK"

Ahu Aysal, bir uzay firmasına uzay turisti olmak için ödediği 100 bin doların ise kendisine iade edilmediğini söyledi: "O şirketi Hollanda mahkemesine verdim. Benden para alan firma Elon Musk ile anlaşma yaptı. Eğer para ödenmezse Musk'ın şirketi beni uzaya götürecek."

 

Türkiye'de boşanma oranları korkutucu seviyelere ulaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de boşanma oranları korkutucu seviyelere ulaştı!
Pandemide ev yapımı ve ambalajlı ürüne talep arttı!

İLİŞKİLİ HABER

Pandemide ev yapımı ve ambalajlı ürüne talep arttı!
Youtube'un en çok ismi belli! 9 yaşındaki Ryan 225 milyon TL kazandı...

İLİŞKİLİ HABER

Youtube'un en çok ismi belli! 9 yaşındaki Ryan 225 milyon TL kazandı...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0