Senarist Alper Alpözgen arkadaşının evinde ölü bulundu

Senarist ve yapımcı Alper Alpözgen arkadaşının evinde ölü bulundu. Alpözgen'in Acun Ilıcalı için yeni proje yazdığı öğrenildi.

Şişli Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak'ta 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, senarist ve yapımcı Alper Alpözgen, dün gece saatlerinde arkadaşını ziyarete geldi. Arkadaşıyla sohbet eden Alpözgen, bir süre sonra, 'Kendimi iyi hissetmiyorum' diyerek, uyumak için misafir odasına geçti.

EVİNDE KALDIĞI ARKADAŞI HAREKETSİZ YATTIĞINI GÖRÜNCE POLİSİ ARADI

Öğle saatlerinde arkadaşı, uyandırmak amacıyla odasına girdiğinde, Alper Alpözgen'in yatağında hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Panik olan ev sahibi, bir arkadaşını telefonla arayarak durumu bildirdi. Arkadaşının eve gelmesinin ardından, Alpözgen'i tekrar kontrol eden ev sahibi, daha sonra sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Alper Alpözgen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin, olay yerinde savcı eşliğinde yaptığı incelemede, cansız beden üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadı.

EXXEN İÇİN SENARYO YAZIYORDU

Yapılan incelemelerin ardından Alper Alpözgen'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Vahşi Şeyler' adlı kitabı da bulunan Alper Alpözgen'in, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'de yayınlanması planlanan komedi dizisi için senaryo yazdığı öğrenildi.

Bensu Soral filminin vizyona girmesini bekliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral filminin vizyona girmesini bekliyor!
Beyaz'dan 6 milyonluk reklam anlaşması!

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz'dan 6 milyonluk reklam anlaşması!
Nusret Gökçe, Anne Marie’yi tanımadı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe, Anne Marie’yi tanımadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0