Instagram fenomeni Josi Maria hayatını kaybetti!

Anoreksiyayla mücadele eden Instagram fenomeni Josi Maria"Kanarya Adaları'na gidiyorum" dedikten sonra hayatını kaybetti.

Almanya’nın Kiel şehrinden Maria’nın rahatsızlığı iki senedir daha da artmıştı. Ölümünden bir süre önce “Anoreksiyadan ölen 10 kişiden biri olmak istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Arkadaşıyla tatile, İspanya’daki Kanarya Adaları’na gitmeye karar veren Maria'yı havalimanında gören Vanja Resova epey şaşırdı. Zira onu en son martta gören Resova, Maria'nın ne durumda olduğunun Instagram’da görülemeyeceğini ifade etti. Uçak yolculuğu esnasında rahatsızlanan Maria’nın otele vardıklarında iki gündür bir şey yememiş olduğunu ve orada atıştırmasını umduğunu söyledi.

Ancak yemek yemeyen Maria, yatağa uzanıp arkadaşından kendisine kısa süreliğine sarılmasını istedi. Onunla uyuyakalan Resova, gece uyandığında talihsiz kadının nefes almadığını fark etti. Resova yardım etmek için çabalasa da geç kalmıştı.

Genç kadının ölümünün ardından annesi şu ifadeleri kullandı:

Sen dünyadaki bir melektin. Bu ciddi hastalığa karşı savaşırken seni sevdik, sonuna kadar sana hayranlık duyduk. Yine de sen bu savaşı kaybederken çaresizce izlemek zorunda kaldık.

Jennifer Lopez cilt doktoru çıkışında tanınmaz halde!

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Lopez cilt doktoru çıkışında tanınmaz halde!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Niyazi Gümüşer 8 ay önce

Allah rahmet eylesin

bahadır bobur 3 yıl önce

allah rahmet eylesin