Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Canlı yayında açıkladı!

Ekranların sevilen show programı Beyaz Show ne zaman başlayacak.Beyaz show 2020 yılında başlayacakmı? Beyaz show ile merak ettiğiniz bir çok soruyu haberimizin detayında bulabilirsiniz.

1996 senesinde yayınlanmaya başlayan ve 2018 senesine kadar düzenli olarak yayın hayatına devam eden Beyaz Show programıyla ilgili iddialar ortaya kondu. Türkiye’de en çok başarı elde etmiş Talk Show programlarından biri olan Beyaz Show’un yeniden yayınlanmaya başlayacağı yönünde ortaya konan iddialar sonrasında intenet üzerinde de ilgili araştırmalara başlandı. Beyaz Show programını hayata geçiren Beyazıt Öztürk çok uzun seneler boyunca bu programa emek vermiş, programı yapmayı bıraktıktan sonra bir süre dinlenmeye geçmiş ve sonrasında ise TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapmıştı.

Beyaz Show Yeniden mi Başlıyor? Programın hayata geçiricisi ve sunucusu olan Beyazıt Öztürk, kendisine programın yeniden başlayıp başlamayacağı yönünde sorulan soruya "Beyaz Show'un tekrarları Kanal D'de yayınlandığında izleyip çok duygulandı. Belki ekim sonu yeniden yapabiliriz" diyerek cevap verdi.

Seda Sayan'ın yeni adresi belli oldu! 2021 yılında ekranlara dönüyor...

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın yeni adresi belli oldu! 2021 yılında ekranlara dönüyor...
Ünlü model Naomi Campbell'dan sağlık çalışanlarına destek!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model Naomi Campbell'dan sağlık çalışanlarına destek!
Mahkeme, Mustafa Ceceli'nin altın davasını reddetti

İLİŞKİLİ HABER

Mahkeme, Mustafa Ceceli'nin altın davasını reddetti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0