TRT'ye Anadolu Medya Ödülleri'nden 2 ödül!

TRT, Anadolu Medya Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Dizisi' ve 'En İyi Kültür Sanat Kanalı' kategorilerinde 2 ödüle layık görüldü.

Anadolu Medya Ödülleri, bu yılki sahiplerine kavuştu. TRT, Yılın Dizisi ve En İyi Kültür Sanat Kanalı kategorileri üzerinden 2 dalda ödüle layık görüldü. Yılın En İyi Dizisi ödülü Uyanış Büyük Selçuklu'nun, 'En İyi Kültür Sanat Kanalı' ödülü ise TRT 2'nin oldu. Anadolu Yayıncılar Derneği'nin 27 farklı kategoride verdiği ödüllerde, geçtiğimiz günlerde vefat eden Ahmet Kekeç, Ferhat Koç, Markar Eseyan ve İbrahim Toru adına da özel ödül kategorileri oluşturuldu.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, bu yılki ödülleri Anadolu'daki medya mensuplarıyla istişare ederek tespit ettiklerini, Türkiye'nin tüm coğrafyasını temsil eden bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Törende 'Yılın Haber Ajansı Ödülü' Anadolu Ajansı'nın, 'Anadolu'ya Ruh Verenler' ödülleri ise Fatih Yayınevi sahibi Hilmi Kurtuluş ile İHA ve SİHA üreticisi Baykar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'a verildi. Burhan bu ödüller ile ilgili olarak, 'Bu iki isim de Anadolu'ya ruh verdiler. Çalışmaları ve ülkemize katkıları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyoruz.' dedi.

'Yılın İletişim Ödülü'nü İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun aldı. Burhan, Prof. Dr. Fahrettin Altun ile ilgili olarak şu ifadeleri kaydetti:

'Fahrettin Bey, yerli ve milli medya anlayışını ortaya koyuyor. Yurt içinde ve yurt dışında Türkiye'yi başarıyla temsil ediyor. Fahrettin Bey bu toprakları seven değerli bir isim. Hem Fahrettin Bey hem ailesi, haksız yere itibar suikastına maruz kalıyorlar. Bu durum Anadolu'da kabul görmüyor. Bu vatanı sevmenin bedeli var. Fahrettin Bey de bu bedeli ödüyor.'

Türkan Hanım'ın Konağı Güliz kimdir? Seyhan Taşdemir gerçek adı ve yaşı nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Hanım'ın Konağı Güliz kimdir? Seyhan Taşdemir gerçek adı ve yaşı nedir?

BİR YORUM YAPIN 0