Nil Karaibrahimgil: Pollyanna değilim!

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi.

Pandemi sürecine dair pozitif yorumları ve “Karantina yerine koza diyelim” açıklaması nedeniyle ‘Pollyanna’ yakıştırması yapılan Nil Karaibrahimgil, sosyal medyadaki takipçilerinin kendisiyle ilgili yorumlarına çok güldüğünü söyledi: “Çok gülüyorum. ‘Öyle demeyelim de böyle diyelim’ diye Instagram hesabı bile çıkmış. Harika bence.”

Nil karaibrahimgil

Nil karaibrahimgil

Şarkıcı, olaylara her zaman iyi tarafından bakamadığını da belirtti: “Ben Pollyanna değilim. Olaylara hep pozitif bakmıyorum. Öyle Heidi gibi sürekli havada uçmuyorum. İçinde bulunduğumuz durum biraz ağır. İnsanlar sevdiklerini kaybediyor. Hepimiz işimizden, gücümüzden olduk. Böyle bir duruma başka türlü yaklaşmak bize güç verir demek istedim.

Yoksa ‘Aman da ne güzel evdeyiz’ değildi söylediğim.”
Nil Karaibrahimgil, “Ormana yakın, doğayla iç içe bir pandemi dönemi geçiriyorum. Bu süreçte kendi içime döndüm. Şarkılar yazıyorum. Yakında güzel sürprizlerim olacak” dedi.

Deniz Akkaya'dan senfoni orkestrasıyla defile!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Akkaya'dan senfoni orkestrasıyla defile!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0