Oyuncu Atilla Saral'ın başına gelmeyen kalmadı! Bu defa da Londra'da mahsur kaldı

Ailesini ziyaret etmek için Londra'ya giden oyuncu Atilla Saral, virüsün mutasyona uğraması nedeniyle alınan geçici uçuş yasağından dolayı mahsur kaldı.

Ülkece zor günler yaşadığımız şu günlerde oyuncu İnci Türkay'ın eşi Atilla Saral da pandemide sıkıntı çekti. Covid-19 un yayılışı sebebiyle uçuş seferlerinin ilk durdurulması ile İngiltere'deki eşi İnci Türkay'ın yanına gidemeyen Türkay, Çanakkale'deki evinde tek  kalmıştı. Şimdi de virüsün mutasyona uğradığı Londra'da kalakaldı.

"YAĞMALAMA VE KARGAŞA HABERLERİ DOĞRU DEĞİL

Bu defaki kısıtlamada ailesiyle olduğunu söyleyen Saral, "Marketler yağmalanıyor, kargaşa var haberleri doğru değil. Burada yaşam aynı şekilde devam ediyor. Sadece misafirlik yasak. Biri sizi şikayet ederse polis gelip ceza yazıyor" dedi

UÇUŞLAR İPTAL

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs mutasyona uğradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konu hakkında açıklama yaparak virüsün mutasyona uğradığı ülkelerden Türkiye'ye uçuşların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Koca açıklamasında şunları söylemişti: "Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere'de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır."

Eski dünya güzeli Norma Cappagli acı bir şekilde vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Eski dünya güzeli Norma Cappagli acı bir şekilde vefat etti!
Rihanna markasının reklamı nedeniyle mahkemelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Rihanna markasının reklamı nedeniyle mahkemelik oldu!

BİR YORUM YAPIN 0