Ünlü isimler, Burak Yamantürk'ün doğum günü partisine akın etti!

Aralarında Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Barış Arduç'un bulunduğu ünlü isimler Burak Yamantürk'ün doğum günü partisine katıldı. Ünlü isimler, düzenlenen partide sosyal mesafe kurallarına uymaya özen gösterdi.

Oyuncu Burak Yamantürk, önceki akşam yeni yaşını kutlamak için iş insanı Önder Öztarhan'ın Emirgan'daki lüks villasında eğlence düzenledi. Yemek ve fasılın olduğu partiye ünlü isimler adeta akın etti. Önder Öztarhan'ın villasının bahçesinde erken saatlerde başlayan yemekte ilerleyen saatlerde fasıl ekibi gelerek müzik ziyafeti yaşattı. Misafirler, gecede sosyal mesafe kurallarına da özen gösterdi. Burak Yamantürk ve sevgilisi Özge Özpirinçci gece sonu basın mensuplarına görüntü vermemek için villanın arka kapısından ayrılarak evlerinin yolunu tuttular.

"BEBEĞE VE SİNEM'E MİKROP GETİRMEMEYE ÇALIŞIYORUM"

Doğum gününe tek başına katılan Kenan İmirzalıoğlu, mekan çıkışı muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Koronavirüse yakalanmamak için dikkat ettiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Pandemi nedeniyle çok fazla dışarı çıkmıyorum. Bebeğe ve Sinem'e mikrop getirmemeye çalışıyorum" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda ilk bebeği Lalin'i kucağına alan İmirzalıoğlu, kızının eşi Sinem Kobal'a benzediğini belirterek "Genel olarak annesine benziyor ama içerden Kenan gibi bakıyor" ifadelerini kullandı. Eşinin çok iyi bir anne olduğunu belirten oyuncu, 2020 yılı için de "Zorluydu ama bu karanlık dünyada bizim hayatımıza güneş gibi bir kız doğdu. Ona bakınca geleceği dair umutlanıyoruz" şeklinde konuştu.

KIVANÇ VE EŞİ SOHBET ETMEDİ

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, doğum gününe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile katıldı. Tatlıtuğ, keyifli geçen yemek sonrası basın mensuplarına görüntü vermemek için arabasını otoparka sokarak eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile partiden ayrıldı. Partiye yalnız takılan oyuncu Barış Arduç da eşi Gupse Özay'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Mehmet, Somer ve Danilo şefin, MasterChef'e damga vuran imza yemekleri!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet, Somer ve Danilo şefin, MasterChef'e damga vuran imza yemekleri!
İdo Tatlıses evdeki köpeğini doğurttu!

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses evdeki köpeğini doğurttu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0