Engin Nurşani'ye acı veda! Eşi tabuta sarılıp hüngür hüngür ağladı

Gırtlak kanseri nedeniyle hayatını kaybeden ünlü sanatçı Engin Nurşani, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Dilek Nurşani, eşinin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü sanatçı için bugün Sarıgazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Ünlü isimlerin de katıldığı törende güçlükle ayakta duran Dilek Nurşani, eşinin tabutuna sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü. Acılı eş, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Engin Nurşani'nin hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklamada, "Yaklaşık 1,5 yıl önce yakalandığı nazofarenks (gırtlak) kanseriyle mücadele eden Engin Nurşani'nin tedavisine yatan hasta servisimizde devam ediliyordu. Maalesef ki bugün saat 07.00'de hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz" denilmişti.

Gönül Dağı'nın Ciritçi Abdullah'ın gerçek adı nedir? Ciritçi Abdullah Yavuz Sepetçi kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Ciritçi Abdullah'ın gerçek adı nedir? Ciritçi Abdullah Yavuz Sepetçi kimdir?
Fatma teyze Amanos Dağları eteklerinde yarım asırdır çobanlık yapıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Fatma teyze Amanos Dağları eteklerinde yarım asırdır çobanlık yapıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0