Gönül Dağı dizisi Veysel karakteri kimdir? Semih Ertürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gündeme giriş yaptığı andan bu yana merak konusu olan Gönül Dağı dizisi Veysel karakteri de adeta rekor aramalarda çıkıyor. Hem komik hem de duygusal olan Veysel'in gerçekte ismi Semih Ertürk. Eşine ev almak için uğraşan Veysel yani Semih Ertürk kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı yazımızda.

Gönül Dağı dizisi TRT 1 ekranlarında Cumartesi günleri ekranlara geliyor. İlk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan dizide öne çıkan karakterlerden bir tanesi Veysel olarak öne çıkıyor. Gönül Dağı’nda Veysel karakterine hayat veren oyuncu Semih Ertürk’tür.  Köprü Film’in TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizisi Gönül Dağı’nda Veysel sanayide çalışmaktadır. Hayallerinden asla vazgeçmeyen üçlüden biri olan Veysel evlidir, eşiyle de mutlu bir hayatı vardır.  Veysel, eski arkadaşı Mustafa’dan gelen iş teklifini değerlendirdi. Babasının evinde sığıntı gibi yaşadığını düşünen Veysel bu duruma içerleyecek ve amcaoğlullarına sormadan ailesiyle görüştükten sonra Mustafa’nın iş teklifini kabul edecektir. Ve Edirne’ye çalışmaya gitmek için hazırlıklarına başlayacaktır. Fakat Veysel, amcaoğlusu Taner’in, Dilek’in eski nişanlısı tarafından oyuna getirildiğini öğrenerek intikam almaya kalkışacaktır.

Veysel Taner’in intikam almak için Dilek’in eski nişanlısının kaldığı otele giderken, arkadaşı Mustafa ile sözleştiği randevusunu geç kalacaktır ve Edirne’deki şantiyede çalışma hayalleri suya düşecektir.

SEMİH ERTÜRK KİMDİR?

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ertürk, İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2015 yılında ‘’Yok Artık’’ filminde rol alan Ertürk, akabinde ATV ekranlarında ‘’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’’ dizisinde rol aldı. Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin başrolünü  üstlenen ünlü oyuncu, dizide Said karakterine hayat vermiş ve senaryo gereği diziden ayrılmıştır.

Gönül Dağı'nın aşık Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın aşık Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu kimdir?
Gönül Dağı dizisi Döndü kimdir? Feyza Işık kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı dizisi Döndü kimdir? Feyza Işık kimdir ve kaç yaşında?
Gönül Dağı Asuman ile Ramazan'ın düeti tıklanma rekoru kırıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı Asuman ile Ramazan'ın düeti tıklanma rekoru kırıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Haydargôcmen 3 yıl önce

Tanerdilekasumanramasanbunlarevlenecelermi