Bensu Soral rutinini açıkladı! Her sabah 5'te ayakta!

Oyuncu Bensu Soral, ALEM Dergisi'nin bu haftaki konuğu oldu. Genç oyuncu, sosyal medyada takipçilerinin kendisiyle ilgili en çok merak ettikleri soruya da açıklık getirdi.

Tasarladığı rengarenk çoraplar sayesinde gönüllü elçisi olduğu SosyalBen Vakfı ile taşımalı eğitim gören bölgelerdeki çocukların yeteneklerini bulmalarına yardımcı olan Bensu Soral günlük rutininden bahsetti. Güzel oyuncu, tatilde de olsa her sabah saat 05.00’te kalktığını söyledi. Tam bir sabah insanı olduğunu ekleyen oyuncu, şu ifadeleri kullandı: ‘’Bu vazgeçemediğim rutinlerimden biri. Günümü en verimli geçirdiğim saat. Çizim yapıyorum, sesli kitap dinliyorum, merak ettiğim konuları araştırıyorum. Daha sonra spor ve yürüyüş yapıyorum. Bunlar da vazgeçilmezim. Tatilde bile bu ikisi asla değişmeyen rutinlerim.’’

Baş her sabah 05:00’te güne başlayan güzel oyuncu, çizim yapmanın yanı sıra şimdilerde seramiğe merak sarmış durumda. En büyük hayali ise ileride kendi işlerini sergileyebileceği bir galeri açmak.

İkizinin olmasıyla ilgili hislerini ifade eden Bensu Soral Baş, “Tarifi yok. Çok büyük aşk. Hayata en yakın arkadaşınla başlıyorsun, hiç yalnız kalmıyorsun. Çok eğlenceli.” dedi. Hayattaki en büyük değerli varlıklarının ailesi ve minik dostları olduğunu söyleyen oyuncu eğlenceli bir evde büyüdüğünü ise şu sözleriyle açıkladı “Gerçekten şen şakrak bir çocukluk dönemimiz oldu. En unutamadığım ve sevdiğim şeylerden biri, babamızın her sabah erkenden evde müzik açıp şarkılara eşlik ederek tek tek bizi uyandırması. Öperek, koklayarak, müthiş enerjik bir şekilde, yüzünde hep gülümsemesiyle “Koğuş kalk!” diyerek uyandırırdı. İşte bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Kate Middleton 2020'de kıyafete 94 bin sterlin harcadı!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton 2020'de kıyafete 94 bin sterlin harcadı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0