Usta oyuncu Rasim Öztekin iki ay önce abisini kaybetmişti!

Vefat haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Rasim Öztekin, iki ay önce abisi Zeki Bülent Özerk'i kaybetmişti. Bu ölüm haberinden sonra usta oyuncu oldukça kötüleşmişti.

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin, 2 ay önce abisinin vefat haberini paylaşmıştı. Ani ölümüyle siyasi ve sanat dünyasını yasa boğan Öztekin'in abisinin ölümünden beridir kötü hissettiği ortaya çıktı. 

İŞTE O PAYLAŞIMI

Rasim Öztekin, ağabeyi Bülent Özker'in ölümüyle sarsılmıştı. Acı haberi sosyal medya hesabından bu sözlerle duyurmuştu: "Sevgili Abimi sonsuza uğurladık. Artık abimsizim...Nurlar içinde yatsın." 

Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

Türk tiyatrosu yasta! Ünlü sanatçılardan Rasim Öztekin paylaşımlarıİLİŞKİLİ HABERTürk tiyatrosu yasta! Ünlü sanatçılardan Rasim Öztekin paylaşımları

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin de amcasına şu sözlerle veda etti:

''Güle güle Amca.."

Birol Güven Rasim Öztekin'in krizden 20 dakika önce gönderdiği mesajı paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Birol Güven Rasim Öztekin'in krizden 20 dakika önce gönderdiği mesajı paylaştı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 3 yıl önce

Rasim baba başın sağ olsun Ailesine Allah sabır versin ellerinden öptüm