Prens Harry ve Meghan Markle'ın ilk podcast'lerinin sürprizi Archie!

İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak ABD'de yeni bir hayat kuran Prens Harry ve Meghan Markle ilk podcast'leri yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Spotify ile bir podcast yayını için anlaşma imzalayan Meghan Markle  ve Prens Harry, serilerinin ilk bölümünü yayınladı. Sir Elton John ve James Corden gibi ünlü isimlerin katıldığı ilk bölümde bir sürpriz daha yer aldı. Podcast yayının sonunda duyduğumuz Archie! Halka ilk seslenişini anne ve babasının podcast yayınından yapan Archie, bölümün kapanış mesajını en sevimli şekilde verdi.

29 Aralık’ta 2020 Holiday Special (2020 Tatil Özel Bölümü) adlı ilk podcast bölümlerini yayınlayan Sussex Çifti, corona virüs sebebiyle gelen belirsizlik ve kayıplarla mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler. “Burada olduğunuz için çok mutluyuz” diye söze başlayan Prens Harry, “Hepimizin bildiği gibi, çok ilginç bir dene oldu. Birçok insana motivasyon ve moral olan nezaket merhamet duygusunu onore etmek istiyoruz” diye ekledi.

Podcast serilerinin ilk bölümü için Sir Elton John ve James Corden’ın yanı sıra tenis şampiyonu Naomi Osaka, yazar Deepak Chopra, performans sanatçısı George The Poet, California’ya ilk taşındıkları zaman evinde kaldıkları film yapımcısı Tyler Perry ve İngiliz iklim ve yemek aktivisti Christina Adane ile sohbet eden Sussex Çifti, oldukça etkili ve dolu bir yayın sundu.

Prens Harry bir şarkı mırıldanırken, podcast yayının sonlandıran Markle, “Bize güvenin, hayat sizi nereye götürürse, sevgi kazanıyor. This Little Light of Mine şarkısı düğünümüzün sonunda çalmıştı… Kilisenin merdivenlerinden aşağı inerken” diyerek Harry’nin mırıldandığı şarkıyı da açıkladı.

Yayınlarını dünyayı birliktelikteki güç ile iyileştireceğimizi anlatan bu şarkı ile kapatan Sussex Çifti, son olarak tatlı bir sürpriz daha yaptılar… “Konuşabilirsin” diyerek Archie’ye seslenen Prens Harry’e ek olarak “Eğlenceli mi?” diye oğluna bir soru soran Markle’ın ardından, “Eğlenceli!” diyen bir Archie duyuldu.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'yi duygulandıran sürpriz hediye!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'yi duygulandıran sürpriz hediye!
Kate Middleton 2020'de kıyafete 94 bin sterlin harcadı!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton 2020'de kıyafete 94 bin sterlin harcadı!
Su Kutlu'dan paramı vermediler davası!

İLİŞKİLİ HABER

Su Kutlu'dan paramı vermediler davası!
Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli aşı için hazır!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli aşı için hazır!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0