Onur Büyüktopçu Gelinim Mutfakta'dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu!

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz ve Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfak'ta yarışmalarının sunuculuğunu üstlenen ünlü sunucu Onur Büyüktopçu'nun işine devam ettiği dönemlerde ünlü sanatçı Seda Sayan ile anlaşma sağlanmıştı. İki projesi de elinden alındığı konuşulan Onur Büyüktopçu, yeni dönemde yeni projesiyle ekrana geleceğini sevenlerine duyurdu...

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Son olarak Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yapan isim, sevenleri için müjdeli haberi verdi. Seda Sayan'ın yarışmanın sunuculuğuna getirilmesiyle ikili sosyal medya ve magazin dünyasında sık sık konuşulmaya başlanmıştı. Onur Büyüktopçu Gelinim Mutfakta'dan ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu...

Onur Büyüktopçu

Onur Büyüktopçu

Yemekteyiz, Çarkıfelek ve son olarak Gelinim Mutfakta'nın sunucusu olarak karşımıza çıkan Onur Büyüktopçu muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kısa bir süre önce Gelinim Mutfakta'ya veda eden Büyüktopçu, sevenlerine yeni projeler ile ilgili müjdeyi verdi.

Program ve dizi tekliflerini değerlendirdiğini aktaran Onur Büyüktopçu, "Şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz netleşen bir durum yok. Ama bu yıl ya dizi ya da tekrar güzel bir programla ekranlarda olacağım" açıklamasında bulundu.

İstanbul yakınlarında kısa bir doğa tatili yapacağını dile getiren Onur Büyüktopçu, "Biraz kalabalıktan uzaklaşmak istedim. Öncesinde birkaç almam gereken ürün vardı, o yüzden günün erken saatinde buradayım" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu'nun bir dönem sunduğu Yemekteyiz ve Gelinim Mutfak'ta programlarını Seda Sayan sunmaya başlamıştı. Snobmagazin'in haberine göre ikili arasında soğukluk yaşandı.

'Yemekteyiz' programından sonra ortaya çıkan, 'Seda Sayan, Onur Büyüktopçu'nun ayağını kaydırdı' iddialarına Büyüktopçu o dönem, "Ayağımın kaydırıldığı yönünde haberlerin aslı yok. Seda Abla'yı çok seviyorum" diyerek, Sayan'ı savunmuştu.

'Gelinim Mutfakta' programında yaşanan değişimin ardından aynı iddialar gündeme geldi. Seda Sayan, Onur Büyüktopçu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl mesajında 'Mutlu yıllara sağlıkla inşallah kardeşim' yorumunu yazdı.

Onur Büyüktopçu'nun Seda Sayan'ın yorumunu beğenmemesi ve cevap vermemesi kafaları karıştırdı.

Tarkan 2021'e ‘Hodri Meydan' dedi klip çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan 2021'e ‘Hodri Meydan' dedi klip çekti!
Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar nişan kıyafeti ile Karlar Kraliçesi Elsa oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar nişan kıyafeti ile Karlar Kraliçesi Elsa oldu!
Hande Yener'den milyonluk anlaşma! Rekor ücrete imza attı...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener'den milyonluk anlaşma! Rekor ücrete imza attı...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0