Gönül Dağı Dilek’in annesi Gülsüm öğretmen kimdir? Ulviye Karaca kimdir ve kaç yaşında?

TRT ekranlarında yer alan Gönül Dağı dizisindeki Gülsüm öğretmen ve Dilek karakterinin annesi merak konusu oldu. Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Öğretmen rolü Ulviye Karaca’nın oldu. En son Gençliğim Eyvah dizisinde rol alan Ulviye Karaca hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı yazımızda.

Gönül Dağı dizisinde yer alan Dilek karakterinin annesi merak konusu oldu. Dilek'in annesi Gülsüm'ün yıllar önce öğretmenlik yaptığı köye mühendis olarak döndüğünde çocukluk aşkı Taner ile karşılaştı. Taner, Dilek'e aşık olmakla kalmadı, daha sonra genç bir adam oldu bu aşkı sürdürdü ve sadık kaldı. Dilek, kendisini seven Taner'e kayıtsız kalamadı. Ancak Dilek'in annesi farklı köy ve şehirlerde öğretmenlik yaptığından dolayı aidiyet duygusu yoktu, bu yüzden Serdar’la annesinin zoru ile nişanlandı. Dilek nişanlısı Serdar’ı sevmediği ve hareketlerine daha fazla katlanamadığı için nişanı bozmuştur. Bu sırada Taner ona yakın davrandıkça geçmişte yaşadıkları da bir bir göz önüne gelmeye başlamıştır. Dilek ile Taner gittikçe birbirine yakınlaşırken Dilek’in eski eski nişanlısı Serdar boş durmamış ve Taner’i adamları ile birlikte dövdürürken bir yandan da uçak yapmaya çalıştığı atölyeyi darmadağın etmiştir. Ancak bütün bu yaptıkları Dilek ile Taner arasını açmaya yetmemiş aksine birbirine daha da yakınlaşmaya başlamışlardır. Dilek annesi tarafından sürekli kontrol edilmeye çalışılan güzel bir kızdır. 

 Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Öğretmen’in şimdi ki halini Ulviye Karaca canlandırıyor. Ulviye Karaca 1968 doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Beni Affet dizisinde oyunculuk yapan Ulviye Karaca son olarak Gençliğim Eyvah dizisinde rol aldı. 

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nerede?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisinin çekildiği Gedelli nerede?
Gönül Dağı'nın Serdar'ı Utku Ateş kimdir? Utku Ateş'in önceki dizileri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Serdar'ı Utku Ateş kimdir? Utku Ateş'in önceki dizileri nelerdir?
Oyuncular Gülhan Tekin ile Rıza Kocaoğlu'nun kuzen oldukları ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncular Gülhan Tekin ile Rıza Kocaoğlu'nun kuzen oldukları ortaya çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0