Kuruluş Osman'a veda eden Ragıp Savaş'tan şaşırtan itiraf! Usta oyuncu Ragıp Savaş kimdir?

Yaklaşık iki sezondur Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazinin kardeşi Dündar Bey'i oynayan Ragıp Savaş, diziye ölerek veda etti. Osman Bey'e ihanet eden Dündar Bey'i oynayan Savaş'a başta başrol olan Burak Özçivit daha sonra diğer oyuncu arkadaşlarından veda mesajları geldi. Usta oyuncu Ragıp Savaş kimdir?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Gazi'nin erkek kardeşi Dündar Bey'ini oynayan Ragıp Savaş'ın eşini görenler inanmıyor. Eşi Fadime Savaş ve kızı Nil Savaş ile gözlerden uzak bir hayat süren Savaş, dizide sergilediği performansıyla taktir topladı. Dizide Osman Bey'e ihanet ettiğinden dolayı idam edilen Dündar Bey karakteriyle veda etti. Oyuncu dizi setinden veda ederken duygu dolu anlar yaşadığını ve kılıcının yanına almak istediğini belirtti. Kılıcı kendisi için oldukça kıymetli olan oyuncu son sahneleri çekerken ekipçe ağladıklarını ifade etti. 

burak özçivitten paylaşımlar

burak özçivitten paylaşımlar

Yaklaşık iki yıldır beraber çalıştığı ekibi kendisine sürpriz veda partisi düzenledi. Bunun aynı sıra birçok kişi de tebrik mesajı gönderdi. Oyuncu arkadaşları büyün paylaşımlarına 'İYİ Kİ' yazdı. Yapımcı Mehmet Bozdağ'da sosyal medya hesabından "Yeni hikayeler, yeni destanlar ve kadim tarihimizi anlatmak için çıktığımız Kuruluş yolunda bir karakterimiz daha bu gece bizlere veda etti. Dündar karakterini hakkıyla canlandıran sevgili Ragıp Savaş’a emekleri için çok teşekkür ederim" notunu yayınlandı. 

mehmet bozdağ paylaşımı

mehmet bozdağ paylaşımı

Ragıp Savaş, 2003 yılında başrollerinde Haluk Bilginer, Özcan Deniz ve Demet Akbağ gibi usta isimlerin aralarında yer aldığı Neredesin Firuze? filminde yer almıştı. Burada sesinin de güzel olduğunu kanıtlayan oyuncu hafızalara kazındı. neredesin firuze filminde rol aldı

neredesin firuze filminde rol aldı

RAGIP SAVAŞ'IN BENİ AFFET PERFORMANSI!

Kuruluş Osman'ın 41. bölümü ile Osman Bey ve Dündar Bey arasındaki gerilim seyirciyi ekranlara kitleyecek. 54 yaşındaki usta oyuncu Ragıp Savaş'ın hayatı ise merak edildi. Sayısız dizi, film ve tiyatroda yer alan oyuncu bir kız babasıdır. 

dündar bey ölecek mi

dündar bey ölecek mi

PEKİ RAGIP SAVAŞ KİMDİR?

24 Ekim 1966 yılında İzmit'te dünyaya gelen Ragıp Savaş, Lise eğitimine kadar İzmit'te kaldı. Ancak Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına gitti. 1990 yılında başarıyla mezun olan oyuncu Bakırköy Belediye Tiyatrolarında görev aldı. Birçok tiyatro oyunuyla sahne almayı başaran Savaş en büyük çıkışını 2003 yılında yayınlanan Neredesin Firuze ile yakaladı. 

ragıp savaş ve ailesi

ragıp savaş ve ailesi

1998 Yangın Ayşe
2004 Dişi Kuş
2004Neredesin Firüze?
2006 Gönül
2006 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
2007 Son Osmanlı Yandım Ali
2007 Polis
2009 Kurtlar Vadisi Pusu
2010 Herkes mi Aldatır?
2011 Kirli Beyaza
2011 Ya Saonra0000
2011 Çınar Ağacı
2017 Ölene Kadar
2019 Kuruluş Osman

Hace Ahmet Yesevi rüyanın sırrını anlar! Mavera konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hace Ahmet Yesevi rüyanın sırrını anlar! Mavera konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
Ünlü şarkıcı Niran Ünsal koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal koronavirüse yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 2

gurbetci 3 yıl önce

rolunu çok guzel yapti çok çok sagolsunlar herkezi seviyoruz .

Toplam 1 beğeni

enteresan 3 yıl önce

Kim çıktı?