Canlı yayında gönüllü aşı olan Alişan'dan eleştirilere yanıt!

Sunuculuğunu yaptığı programın canlı yayında gönüllü aşı olan Alişan'a sosyal medyadan tepki geldi. Tepkiler üzerine Alişan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaptığı aşının Faz3 çalışması olduğu aşının ilk olarak sağlık çalışanlarına yapılacağını söyledi.

Çağla Şıkel ve Alişan üzerinden sosyal medyada aşı üzerine yeni bir tartışma başlatıldı. Gönüllü olarak aşı olan ünlü isimlere yapılan bu saldırı karşısında Alişan durumu açıkladı. Faz3 aşısına gönüllü olarak katıldığını söyleyen Alişan, ayrıca aşılamanın henüz başlamadığını "Aşılama henüz başlamadı..Ben onbinlerce TC vatandaşı gibi gönüllü olarak faz3 çalışmasına katıldım..Bir amacım daha vardı..Aşı karşıtların aşı olmanın bu illetin tek kurtuluş olduğunu anlatmaktı..Çok şükür amacıma ulaşmışım:Ayrıca aşı ilk sağlık çalışanlarına olacak" sözleriyle açıkladı. 

Alişan sosyal medyadan açıklama yaptı

Alişan sosyal medyadan açıklama yaptı

ALİŞAN CANLI YAYINDA GÖNÜLLÜ FAZ3 AŞISI OLDU!

Demet Akalın ile beraber Star TV ekranlarında sabah programı sunan Alişan hastaneye gitti. Programı Deha ile açan Demet Akalın, Alişan'ın hastanede odluğunu söyledi. Canlı yayınla hastaneye bağlanan Akalın, Alişan'ın Faz 3 aşısı yaptıracağını açıkladı.

O esnada yayına bağlanan Alişan ise "Ben değil herkes bıktı bu Covid-19'dan... Bu işin tek çözümü aşıysa ben de bu aşıyı olmak istedim. Biran önce bu işten kurtulmak ve örnek olmak istedim" şeklinde konuştu. Gönüllü olarak Aşı olan Alişan tüm hayranlarına olmaları için seslendi. Öte yandan Akalın'ın sonuçları aşıya uygun olmadığından aşı yaptıramadığını ancak çok istediğini belirtti. 

ALİŞAN CANLI YAYINDA AŞI OLDU!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ: Kendimi tutamıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ: Kendimi tutamıyorum!

BİR YORUM YAPIN 23

zafer gülten 3 yıl önce

aslında aşıyı en önce Alişan gibi kişilerin olması lazım aslında...adam işi icabı kalabalıkla iç içe,öyleki bir yerde ansızın kendini bilmez bi hayranı kendisine sarılabilir ve öpebilir bile.virüsü kapmaya elverişli bi mesleği var yani.

cem 3 yıl önce

ya arkadaslar asi yapilmasi baslamadi ki!! faz3 calismasi iste bu asilarin etkilimi olup olmadigini tespit edilmek icin taa önceden baskayan bir uygulama! yani bu cinden gelen asilarla alakasi yok, o asilar ancak persembe cumaya ilk yapilmaya baslayacak, ülkeye girdikten sonra 2 haftalik bir deney süreci gectikten sonra yapilan ile gelistirilen asilarin deneme asisindaki asilarla karistirmayin, dogru okuyun

HAN 3 yıl önce

küreselcilerin ekmeğine yağ sürüyor.

Toplam 4 beğeni

Ahmed 3 yıl önce

Yorum yapıyorsunuz bari haberi okuyun. İsteyen herkes gönüllü olabiliyor adam meşhur olduğu için değil gönüllü olarak başvurduğu için ona olunuyor

Toplam 2 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Ünlü ve gönüllü olanlara aşı öncelikli vuruluyor galiba. Bizlere zorla vuruyorlar sanırım o yüzden sona kaldık:)

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun