Şükriye Tutkun'dan Erdoğan paylaşımı: Babasızların babası

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın torununa Kuran-ı Kerim öğrettiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Şükriye Tutkun, "Babasızların babası" notunu düştü.

Türki Halk müziğinin güçlü sesi olan Şükriye Tutkun, geçtiğimiz senelerde verdiği bir röportajında yurtta yaşadığı için devletini sürekli savunduğunu söyledi.

şükriye tutkunun eski bir fotoğrafı

şükriye tutkunun eski bir fotoğrafı

Verdiği röportajın devamında bir partiyi desteklemediğini ancak sonuna kadar devletinin arkasında duracağını söylemişti. Bu açıklamalarından sonra Yandaş sanatçı hakaretine uğrayan Tutkun, "Evet yandaşım, hiçbir partinin değil, devletimin yandaşıyım çünkü devletim benim babam oldu" şeklinde açıklama yaptı.

şükriye tutkun halk müziği sanatçısıdır

şükriye tutkun halk müziği sanatçısıdır

Usta şarkıcı bu kez 2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın torununa Kuran-ı Kerim öğrettiği fotoğrafı geçtiğimi gün yeniden paylaşarak "Sene 2017 "Keşke benim de böyle bir Babam olsa" demiştim sene 2021 oldu, linç edileceğimi bile bile, aynı cümleyi tekrar kurmak istiyorum. "Keşke benim Babam olsaymış" Ama benim değil tüm Türkiye'nin Babası. Babasızların babası" notunu düştü. 

şükriye tutkundan Başkan erdoğan paylaşımı

şükriye tutkundan Başkan erdoğan paylaşımı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 5

Yavuzakin 3 yıl önce

Temiz bir insan oldugunuz yuzünüzden belli ŞÜKRİYE HANIM

Toplam 7 beğeni

Sami 3 yıl önce

eyvallah

Toplam 3 beğeni

arif 3 yıl önce

sanatçı dediğin takdirde etmesini bilmeli tenkit de siyasi düşüncesini kırmak için degil toplamak için kullanmalı harika bir insan olduğunuz düşüncelerinizde belli Sayın Şükriye Tutkun

Toplam 8 beğeni

çoban memed 3 yıl önce

Dil, din, ayırt etmeden, bütün mazlumların babası o. Şükriye abla senin onu sevmenden kimler rahatsız olur biliyormusun, zalimler, haydurlar ve mazlumların kanınını emenler rahatsız olur, o yüzden rahat ol. Zalime taraftan olmaktansa Hakka taraftar ol, varsın yandaş desinler, ne derlerse desinler, yeter ki tarafın belli olsun.

Toplam 10 beğeni

del toro 3 yıl önce

Seni linç edenlerin babası Netanyahu o zaman... Sen doğruyu savunmaktan yılma kardeşim halk senin yanında...

Toplam 11 beğeni