Seren Serengil 5. kez evleniyor!

Hem şarkıcı hem de sunucu olan Seren Serengil, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Mustafa Rahman Tohma ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Daha önce dört kez evlenen Serengil, beşinci kez nikah masasına oturacak. Serengil, evlilik haberini sosyal medyadan duyurdu.

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan ve geçirdiği bağırsak ameliyatından sonra 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil'den sürpriz bir haber geldi. Serengil, yaklaşık iki yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma'nın evlilik teklifine "Evet" yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı, zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin evlilik teklifini sosyal medya hesabından, "Evet' dedim" mesajıyla duyurdu.

Serengil'in paylaşımının ardından Tohma da, "Bir kişide hem aşkı, hem de arkadaşlığı bulmak..." mesajını yayınladı.

Böylelikle Serengil 5. kez dünya evine girecek.

Alp Kırşan'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı: Gözümüz 'tbt' görsün

İLİŞKİLİ HABER

Alp Kırşan'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı: Gözümüz 'tbt' görsün
Babil'in İlay'ı Birce Akalay'ın dizisi bitti, rotayı Bodrum'a çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Babil'in İlay'ı Birce Akalay'ın dizisi bitti, rotayı Bodrum'a çevirdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0