Işın Karaca'dan 'Zayıflığımı kıskanıyor' diyen Merve Boluğur'a jet yanıt!

Sevilen şarkıcı Işın Karaca, kendisinin Boluğur'un zayıf olmasını kıskandığını ifade eden açıklamasına karşılık yanıt verdi.

47 yaşındaki ünlü şarkıcı Işın Karaca, ‘Zayıflığımı kıskanıyor’ diyen Merve Boluğur’a 'Kadının en büyük düşmanı kadındır' diyerek sosyal medya hesabından şöyle cevap verdi:

"İlk ünlü olduğumda 20 sene önce 110 kiloydum! Bu ne demek biliyor musun güzel kız! Şişmandım!! Ama ses aynı ses! Kadın aynı kadın! Güzellik çok önemli bir kavram deği! Allah’ımın bana bağışladığı ses ile hayatımı idam ediyorum ve her günüm için şükrediyorum! Sen ki geçmişinde marka yüzü olduğun ürünlerin her boyuttaki kadına satıldığını bilirken böyle talihsiz bir açıklama ile kendini baltalıyorsun!
Şimdi sana zahmet elimdeki telefonu artık kenara koy! Ve lütfen artık benim fotoğraflarımı vs paylaşma!
Özrün kabahatinden büyük!!
Kadının en büyük düşmanı hep kadındır!
Ama ben sana söz veriyorum, o şarkıyı okuyacaksın ya! Stüdyona gelip okutmayı ben yaptırayım.
Sana iyiliğim dokunsun..."

MERVE BOLUĞUR'A  DESTEK GELDİ

'Müzik piyasasında bir sen eksiktin!' atıflarına yönelik ünlü manken Tuğba Özay'dan Merve Boluğur'u destekleyecek sözler geldi. Podyumlardan sahnelere geçiş Tuğba Özay,

''Müzik piyasası kimsenin tekelinde değil, yeteneği varsa olabilir. Ben Işın Karaca'ya katılmıyorum. 'Hadi bir dinleyelim görelim bakalım' diyebilirdi. Ayrıca birçok oyuncununda sesini çok beğeniyorum' savunmasında bulundu.

BOLUĞUR'DAN IŞIN KARACA'YA JET YANIT!

Yeni projesinin şarkı söylemek olacağını duyuran Merve Boluğur'a şarkıcı Işın Karaca'  “Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!” demişti. Bu göndermeye sessiz kalmayan Boluğur, sosyal medya hesabında manidar paylaşımda bulunmuştu.

Güzel oyuncu ilk Konfüçyüs’ün, “Büyük insanların aradığı şey kendi içindedir, küçük insanların istediği şey ise diğerlerinde...” yazısını hemen sonra da Albert Einstein’ın, “Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir” sözlerini paylaştı.

BİR YORUM YAPIN 0